reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

bosszzzzz piszeta i piszeta nie mam czasu na czytanie ;/

nogii mi do 4 liter wchodza ale dzis mialammily dzien w pracy :) w ogole nie ma az tak ciezko jak myslalalm i towarzystwo mile :) Opowiem wam dziewczyny co i jak Jak sie zobaczymy a te co wiedza to niech na forum nie piszta Bo nie podoba mi sie to ze osoby 3 czytaja ;/;/;/ no ale coz to forum otwarte ....

Justysia a kiedy ten grill tzn o ktorej ? Bo ja do 14 pracuje i niewiem czy uda mi sie zalapac :(

Zdrowka waszym dzieciaczka zycze :) i reszte napisze pozniej jak przeczytam do konca :)

reklama
Halo, to ja pędzę do... Was :-D:-D:-D światłowodem :-D:-D:-D

Cały dzien gdzieś łaziłam... A Młoda padła jak długa, nawet kolacji nie chciała tak Ją wymęczyłam ;-)... Ale było miło :-)

Revana, a Ty z Opola jesteś, tak? To pewnie latasz z Wrocka? Ja się cieszę, że są te połączenia, bo podróż dzięki temu szybciej mija. Też mieszkam w okolicach Wrocławia i jak dla mnie połączenie Wrocław - Shannon Shannon - Wrocław jest jak w dechę :tak:

Witam mamusie

kupe czasu mnie tu nie bylo i nawet zalogowac sie nie moglam!! boszeee ale sie udalo:):)

Ile tutaj nowych mamus!!! Witam wszystkie:):) grono sie powieksza bardzo milo a jaki ruch tutaj teraz, ja to juz raczej teraz to zawsze bede wtyle..... ehh no moze kiedys sie poprawie:) ta nie systematycznosc ehh

a tak naprawde to wpadlam tutaj bo jestem taaaaaakaaa dumna!!!! Sophie zaczela sama chodzic!!! :-):-):-) przez caly sitingroom przejdzie sama :) a w kuchni juz zaczyna skrecac ale tego jeszcze nie potrafi narazie tylko na prostej chodzi jak talala:)
no a nie jadek z niej jaki byla i ja ja musze w nocy dokarmiac bo inaczej by mi zglodu zmarla ehhh ile ja przez to nerw trace moze kiedys z tego wyrosnie, mam nadzieje...

Sylwia bradzo gratuluje pracki!!!!!!!!

Gastone trzymam kciuki zeby to tylko zwykla wysypka byla!!

A reszte nie doczytalam .... mam nadzieje ze mi wybaczycie .....

Witam mamusie

kupe czasu mnie tu nie bylo i nawet zalogowac sie nie moglam!! boszeee ale sie udalo:):)

Ile tutaj nowych mamus!!! Witam wszystkie:):) grono sie powieksza bardzo milo a jaki ruch tutaj teraz, ja to juz raczej teraz to zawsze bede wtyle..... ehh no moze kiedys sie poprawie:) ta nie systematycznosc ehh

a tak naprawde to wpadlam tutaj bo jestem taaaaaakaaa dumna!!!! Sophie zaczela sama chodzic!!! :-):-):-) przez caly sitingroom przejdzie sama :) a w kuchni juz zaczyna skrecac ale tego jeszcze nie potrafi narazie tylko na prostej chodzi jak talala:)
no a nie jadek z niej jaki byla i ja ja musze w nocy dokarmiac bo inaczej by mi zglodu zmarla ehhh ile ja przez to nerw trace moze kiedys z tego wyrosnie, mam nadzieje...

Sylwia bradzo gratuluje pracki!!!!!!!!

Gastone trzymam kciuki zeby to tylko zwykla wysypka byla!!

A reszte nie doczytalam .... mam nadzieje ze mi wybaczycie .....

Noooo, moje ogormne gratulacje!!!!! W końcu będziesz mogła bez obciążeń gotować ;-):tak::-D! Wyrośnie w końcu z tego niejedzenia, spokojnie :sorry2:

Gastone, nie doczytałam, sorcia :zawstydzona/y:... Trzymam mocno kciukasy żeby to nie było nic poważnego!!!

Wpadłam powiedzieć dobranoc
Wstyd się przyznać,ale z ambitnych planów nic nie wyszło-tzn2 spakowane pudła...Ale jutro słowo daję damy czadu.Miłej nocki i kolorowych snów:)

reklama
Do góry