reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
KRYCHA jego ewidentna wina !!!!!!!!!!!!
a bedziesz na tym pokazie??kogo jeszcze bedzie mozna tam spotkac ??
ja odlatuje 22marca w przyszly pn !

No to się nie dziwię i nie odpuszczaj! Tylko czy On to zrozumie? W końcu to facet, ech... Myślę, że będziemy, może uda nam się gdzieś spotkać. A do 22.03 dużo czasu ;-) musimy się jakoś zgadać :tak:

Kasia limerick, no to jak namówisz R to może i na Was się natkniemy :-D:-D:-D

o dzien juz sie aferzystki zlecialy
dzien bez afery to dzien stracony
nic lece i do potem potem
Ravena - postepujac w ten sposob przyjaciół sobie tu nie znajdziesz... Zastanów sie po co tu jesteś... chyba nie po to zeby wywolywac awantury i kłótnie... przemysl każde słowo dwa razy zanim napiszesz, bo moze Twoje żarciki (mysle ze zartujesz uzywającsłów "hi hi" po kilka nawet razy w każdym poście) nie odpowiadają wszystkim.

czesc dziewczyny!
moge sie tu do Was przykleic i poklikac? W prawdzie ja nie z Limerick,ani nawet z okolic..:zawstydzona/y:ale chetnie poznam inne mamki..:tak:
milego dnia!

czesc dziewczyny!
moge sie tu do Was przykleic i poklikac? W prawdzie ja nie z Limerick,ani nawet z okolic..:zawstydzona/y:ale chetnie poznam inne mamki..:tak:
milego dnia!

Chooooo do nas :tak::tak::tak: Będzie nam bardzo miło! My bardzo lubimy ponzawać nowych ludzi :-)

Ravena - postepujac w ten sposob przyjaciół sobie tu nie znajdziesz... Zastanów sie po co tu jesteś... chyba nie po to zeby wywolywac awantury i kłótnie... przemysl każde słowo dwa razy zanim napiszesz, bo moze Twoje żarciki (mysle ze zartujesz uzywającsłów "hi hi" po kilka nawet razy w każdym poście) nie odpowiadają wszystkim.

Zgadzam się w 100% :sorry2::tak::-D

dzień doberek:-)
Ravena gubisz się w zeznaniach.najpierw piszesz że idziesz do psychologa a potem masz zupełnie inne plany.kim ty qrwa mać jesteś?i te zwroty do nas-panienki itp. a żarty to masz niewybredne.sama jesteś aferzystka.rozwalasz mnie z tym "hłi hłi" i "kwi kwi".ty naprawdę potrzebujesz specjalisty.znam jedną taką całkiem w twoim stylu.piszesz że masz doła a zaraz chichotasz jak pojarana.wiesz co?zgłoś się do ona...m.na pewno się dogadacie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzień doberek:-)
ravena gubisz się w zeznaniach.najpierw piszesz że idziesz do psychologa a potem masz zupełnie inne plany.kim ty qrwa mać jesteś?i te zwroty do nas-panienki itp. A żarty to masz niewybredne.sama jesteś aferzystka.rozwalasz mnie z tym "hłi hłi" i "kwi kwi".ty naprawdę potrzebujesz specjalisty.znam jedną taką całkiem w twoim stylu.piszesz że masz doła a zaraz chichotasz jak pojarana.wiesz co?zgłoś się do ona...m.na pewno się dogadacie
:-D:-D:-D:-D:-D
Dziewczynki, wesolo tu u Was, widze...:-D:-D
Witam sie z Wami na Waszym "gruncie"

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Dziewczynki-obiecałam i wpadam:)))
Krycha-powodzenia z walką z oknami:(Nieszczęsna wilgoć irlandzka
Ravena-chyba za bardzo wzięłaś do siebie wczorajszą rozmowę z Anineczka na temat spaczonego humorku:/Nic to-głowa do góry i czasem lepiej przystopuj.Co do pobytu w pl-mam tak samo-jestem tu to tesknię do ojczyzny,a jak już mi jest dane przebywać w Polszy to wyczekuję dnia powrotu(jak to mówią babie nie dogodzisz)...
Dziewczynki-najchętniej bym się wyrwała na ten pokaz sztucznych ogni-niestety obowiazki przeprowadzkowe pilna sprawa-a najgorsze,że z miejsca nie rusza
Madbebe-czeeeeść...Chętnie Cię poznam;))))
Sylcia-to jeżeli nie będzie mnie u Justysi to nie będzie mi dane się dowiedzieć czegos więcej o Twojej pracy?:)
Nic to-uciekam bo nikt mi pomóc nie chce;))

Do góry