reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

dzień doberek.my też już po spacerku.maluszek jeszcze śpi w wózku a Lola tradycyjnie szaleje:-D
a moje pociechy obydwie ważyły 3200:-p
pogoda rzeczywiście prześliczna:tak:
Natinke szykuj się na jutro kobietko i kombinuj żebyś mogła zostać z nami do końca;-)
idę na kawusię:-)

reklama
Hej-znowu migiem:/
Mam już DOŚĆ!!!!!zachciało się babie chatki zmieniać;P
A moje maleństwa ważyły-kolejno
Dawid-3250,Dadzia-4200 i Danielek-3700:)))))

Dziewczyny juz padam,nie mam sily..plakac mi sie chce.Czy ja spokojnie przejde reszte ciazy czy nie..
Zoladek mnie boli strasznie,dzici z glodu szaleja w brzuchu a ja nie moge nic zjesc bo zaraz wymiotuje.Na szczescie dzicom nic nie bedzie,mam tylko ciagle pic.A ja jestem taka glodna..trudno sie dziwic jakmam dwa stworki w srodku,ale jak tylko cos zblize do ust to kaplica...buuuuuuuuuu

gastone bidulko :( nie wiem czy pamiętasz ja nie mogłam jesc do 7 miesiąca bo od razu zwrot :( musisz jesc po troszku,moze zupka??

ulala..............widze,ze ruch tu zaden:(

A co dzis nasza Mr.Marple sie nie pokazala???
Camomile jak tam Igorek?
Kaja a Ty gdzie?
Drozdi wcielo Cie?
Krycha?
Gosiulka?
Natinke?
Sylcia?

Lubiczanka,Ciebie nie wolam Ty tam maluj i sie pakuj!!!!!!!hehe

hejka :)
ja cały dzień poza domkiem:)najpierw szwędanie sie po sklepach,potem kawkowanie :)
DROZDUSIA juz wstepnie wspomniałam maciejowi o checi wyjścia,ale mhhh zadowolony raczej nie był:)
urobie go do jutra!!
BOŻENKA A TY GDZIE??

reklama
Do góry