reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
:-D ja tez tak mowie:-D ale ostatnio przestlam byc siebie taka pewna :zawstydzona/y: bo jak widac nigdy nic nie wiadomo co los przyniesie.Mialam miec dwojke a tu prosze..No i moj J ciagle cos nie teges ze dziewuchy beda i mowi moze 4 bedzie chlopak:szok: bo jak juz 3 to 4 nie robi mu roznicy.Nigdy bym sie nie spodziewala ze to kiedykolwiek powie.A jeszcze kilka miesiecy temu mowil ze to on warszat zamyka i zrobi sobie wasektomie:-D

Dziewczyny jak z tymi wyprzedazami w Next byly juz czy beda?A jak beda wiecie kiedy?Jak wogole to wyglada bo nigdy nie bylam,o ktorej rano trzeba tam sie pojawic? No i przepychac sie bardzo do tych ciuszkow trzeba?

gastone mój to też gada różne głupoty ale ja już za stara jestem i obie ciąże źle znosiłam a teraz chyba jeszcze gorzej niż poprzednio:nerd: zobaczymy co przyniesie życie:-D
a co do wyprz w next to chyba będzie 17go
zazwyczaj jest w sobotę i w niedzielę, sklep jest otwarty od 5tej rano, ja tak wcześnie nigdy nie byłam, zazwyczaj koło 7mej-8mej, jeszcze można coś pokupować ale ludzi też pełno:dry: ceny atrakcyjne

Kurcze poszalalabym w nexcie,ale wogole nie wstane hehe a mojego J nie wypedze.Ale w zeszlym roku zalapalam sie na kilka ochlapow w poniedzialek hehe moze tym razem tyz cosik dla mnie ostanie..
Co do ciazy miedzy toba a mna nie ma zbyt wielekiej roznicy ale ja tez uwazam zem juz za stara na kolejna ciaze..napewno nie byloby tak piknie jak z Maxem heheh

moze poprostu w tym roku zapisana jest plec meska:-D:-D:-D
Obys miala racje:-D

Dziewczyny jak z tymi wyprzedazami w Next byly juz czy beda?A jak beda wiecie kiedy?Jak wogole to wyglada bo nigdy nie bylam,o ktorej rano trzeba tam sie pojawic? No i przepychac sie bardzo do tych ciuszkow trzeba?
ja tez niewiem kiedy ale raczej nie w ten weekend bo by jakies ogloszenie bylo plakat czy cos na szybie a nima,ja codziennie tamtedy przechodze wiec zauwazylabym tymbardziej ze tez poluje na ta wyprzedaz.:tak:
A wstac wczesnie trzeba i sie cisnac,walczyc jak lwica:-DA tak serio to poprostu pakowac wszystko co wlezie do wora a na koncu stanac z boku i przegladac co sie wzielo i zrobic selekcje:tak:

hej dziewczyny,ja tu pierwszy raz:biggrin2:i mam pytanie-leciała już któaś z was sama z dzieckiem do Pl?moja mała ma 5 miesięcy i zastanawiam się ciągle,bo M.nie może lecieć.Jak to wygląda na lotnisku?czy ma się pierwszeństwo wejścia na pokład czy trzeba wykupić?Gdzie oddaje się wózek,bo słyszałam,że można przy samolocie zostawić ?

Dzień doberek! Nie wiem czy to widzicie, ale nie pada, bynajmniej u mnie za oknem ;-)! Aż milej, bo już mam dość tego deszczu... Zwłaszcza, że nie bardzo jestem wyspana, noc koszmarna była, większość zmagałam się z jakąś wstrętną zgagą :dry:, także slonko jak najbardziej wskazane :-)!

Udanego poniedziałku życzę i do klikania :cool2:

reklama
Do góry