reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
hej,dziewczyny jak to wygląda na lotnisku jak np.leciałabym sama i do wyjścia na zewnątrz z lotniska są schody,a ja mam wózek ze sobą-nie wiecie może czy ktoś pomaga?czy trzeba poprosić o pomoc czy trzeba samemu i dziecko i bagaz podręczny wózek po schodach nieść ??

hej,dziewczyny jak to wygląda na lotnisku jak np.leciałabym sama i do wyjścia na zewnątrz z lotniska są schody,a ja mam wózek ze sobą-nie wiecie może czy ktoś pomaga?czy trzeba poprosić o pomoc czy trzeba samemu i dziecko i bagaz podręczny wózek po schodach nieść ??

a skąd dokąd lecisz?
zazwyczaj są windy wszędzie i z wózkiem z torbą podręczną podjeżdżasz aż do samolotu-- pod schodami zostawiasz złożony wózek i najczęściej stamtąd odbierasz, ( na niektórych lotniskach niestety wózki przyjeżdżają na taśmie jak bagaż

a do samolotu to raczej musisz kogoś poprosić, żeby ci pomógł wejść, najlepszym rozwiązaniem jest plecak wtedy masz wolne ręce dla dziecka

Ostatnia edycja:
hej ... ja lecialam z ie do pl a z pl do uk poźniej z uk do ie i za kazdym razem mi ktoś pomógl..
a to wózek poprowadził, a to dziecko potrzymal przy bramce jak mi wozek przeswietlali,albo wniesc wózek do autobusu w Poznaniu
na schodach znów ja trzymałam wózek a jedna dziewczyna poniosla mi małą... jak dobrze trafisz to ci pomnoga jak nie,.. to wspołczuję:sorry2:
ja tez sama nawet pomoglam jednej lasce bo leciała z 2 dzieci i wielgachnymi bagażami:szok:
aż się zdziwiłam ze tyle ma:-p no wiec ja z małą i bagazami i jeszcze jej bagaz i wózek...
ufff c ieżko bylo,
za to ona miała jeszcze 2 swoje bagarze wózek oi 2 dzieci, noworodka (1,5msc) i 2latka
a moja miala wtedy 4 msc.

co do pierszenstwa mozesz sobie wykupić, ale mnie wpuscili bez (mli ludzie) :p
no wiec nie mialam wylkupionego
no i jak juz szłam do odprawy to zawsze tam panie pilnujące wołały matki z dziecmi na początek więc tez szłam bez kolejki i czekac nie musialam :p

Dzień dobry! Ano racja, słonko póki co ładnie świeci, ciekawe jak długo :baffled::-D...

Madziakowalik, to kiedy ta kawka ;-)?

Mam pytanko, gdzie można kupić niedrogo i praktyczny śpiworek do wózka? Rzuciło Wam się cosik w oczy może?

Miłego dzionka Laseczki :blink:

reklama
Do góry