reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
hejka :))

dzindusia wiesz co ja niewwiem jak tam jest wejsice dokladnie bo ja mam z przodu domu wejscie do domua z tylu wejscie do ogrodka a jak oni tam maja to niewiem bo dom jest na scianie inaczej jest polozony niz moj ale wejscie na ogrodek powinno byc z boku ale nie jestem pewna :)))))

madzia kowalikno najwazniejsze aby wam sie podobalo :) i zebyscie bylii zadowoleniii bo dom to nie budynek tylko osoby pelniace funkcje rodziny :) to od was bedzie w wiekszosci zalezalo jak bedzie wygladac wszytko :) oby wam sie podobalo :)

Bry! Dziś zapowiada mi się blogie lenistwo :-p:-D:-D! Obiad już mam gotowy, pranie zaraz się skończy prać, więc tylko rozwiesić, w chacie ład jako taki, więc mogę się lenić, zwłaszcze, że pogoda nie nastraja do niczego innego :sorry:

Udanej środy mamusie ;-)!

Witam sie mamusie

Ja sie czuje okropnie chyba nie musze mowic jak koszmarnie spalam

utylam juz prawie 10kg a co najlepsze to chuda jestem wciaz wszystko w brzuszek idzie rosnie w blyskawicznym tepie od zeszlego tygodnia w pasie przybylo mi 3 cm
pewnie dlatego mnie tak strasznie kregoslup boli

jestem przerazona nie wiem jak ja wytrzymam do konca :-:)-:)-(

a i my sie witami :)
ale sie denerwuje przed chrzcinami mojej niunki . jeszcze pare spraw do pozalatwiania i ugotowania ale to dopiero w piatek. dokupilam jej jeszcze opaseczke na glowke . tak slicznie wyglada . nie sadzilam ze bede sie tak denerwowac . krycha odpoczywaj ile sie da :)))))) alex dasz rade kobitko :))))))) .

Alex2339, dasz radę, musisz, bo jak nie Ty to kto ;-)?

Madziakowalik, no odpoczywam właśnie :-D! Teraz postanowiłam zrobić sobie małą przerwę i kuknąć co się tu dzieje :sorry:

Teraz to już w ogóle mam błogi spokój, bo Oliwka w kimono właśnie uderzyła :-D:-D:-D

No wiem ze musze ale nie sadzilam z blizniakami bedzie tak ciezko :-(
ale plecy juz mnie mniej bola moj M nasmarowala mnie jakas mascia i troche przeszlo uuuffff co za ulga

Krycha macie juz imie dla maluszka ?

reklama
No wiem ze musze ale nie sadzilam z blizniakami bedzie tak ciezko :-(
ale plecy juz mnie mniej bola moj M nasmarowala mnie jakas mascia i troche przeszlo uuuffff co za ulga

Krycha macie juz imie dla maluszka ?

Oj, domyślam się, że musi być ciężko :eek:, mi w pojedynczej błogo nie jest a co dopiero bliźniacza... Ale mąż widzę pomocny! Dobrze, że masz w Nim wsparcie ;-)

Mamy już wybrane imię dla Młodego - będzie Filip! Gorzej jakby się jednak okazało przy porodzie, że to jednak dziołcha będzie, bo imienia brak :szok: liczę jednak, że lekarze się nie mylili ;-)! A Wy już myśleliście nad imionami dla chłopaków???

Do góry