• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamy z norwegii

Kasia ta pannica z eurowizji , kurcze jakby wszystko miała takie sztuczne. najlepsze to jest to , ze nie jest Polka , amerykanka , wypromowała sie w TAŃCU Z GWIAZDAMI I CHCIELI JA DO EUROWIZJI !!!!!!ALE JAZDA

MArta to nie mieszkasz w BERGEN?
ALE FAJNIE , TCZEW JEST NIE DALEKO NASZEJ GDYNI:-D

AGATHE CO TO SĄ TE fretxy?

reklama
niektorzy mowia ze to bergen no bo w sumie jest, sama sie gubie powoli. Fretexy to takie sklepy ze jezeli robisz sobie remont mieszkania to niepotrzebne rzeczy które sa jeszce ładne oddajesz do takiego fretexu a nie na smietnik
sa tam rzeczy, szklanki , talerze, sofy
rozne rozniste rzeczy i o wiele tansze
mozna np wychaczyc sofe z ikei o polowe tansza niz w ikei i w super stanie

niektorzy mowia ze to bergen no bo w sumie jest, sama sie gubie powoli. Fretexy to takie sklepy ze jezeli robisz sobie remont mieszkania to niepotrzebne rzeczy które sa jeszce ładne oddajesz do takiego fretexu a nie na smietnik
sa tam rzeczy, szklanki , talerze, sofy
rozne rozniste rzeczy i o wiele tansze
mozna np wychaczyc sofe z ikei o polowe tansza niz w ikei i w super stanie

a mozna tam wychaczyc też jakieś antyczne alboe stare rzeczy?

ana - fretex jest takim sklepem z uzywanymi rzeczami od mebli poprzez ubrania, wozki itp... Ja jestem z nich bardzo zadowolona, bo mamy taki pojemnik po drugiej stronie uliczy i moge sie pozbywac np. ubran ktore sa za male,,, nawet nie mam gdzie tego trzymac,,,,

ale podoba mi sie z innego punktu widzenia, bo z zysku pomagaja wielu ludziom. Niby to takie PCK jakby, ale moja znajome oddwala ubranka do PCK i potem widziala jak ktos je na targu na miescie sprzedaje:wściekła/y: wkurzyla sie na maxa i powiedziala ze wiecej nie odda:no:

niestety to chyba cos z moim laptopem jest nie tak, bo nadal ciagle nie chce mi zaladowac. Wyswietla mi sie ze strona nie moze byc wyswietlona po nacisnieciu host it:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

poprostu uwielbiam ta viste:no::no::no: krzaczy mi sie z gg, a jak usune gg to strace kontakt z wieloma ludzmi. Probowalam juz komunikator tlen bo on dziala z gg, ale tez mi sie rozlaczal ciagle:crazy::crazy::crazy:

W PL tak samo jest z PCK, WSZYSTKO TRAFIA DO CIUCHOLANDÓW.
ALE wydaje mi sie , ze fajna sprawa, pewnie sa w Bergen , Marta jak wiesz gdzie daj namiar.

suwysl.jpg

sa wszedzie i przyjada i zabiora kazdy mebel za darmo z domu jesli chcesz sie pozbyc, wiec super sprawa. Moi znajomi sie sprowadzili w zeszle lato z dzieckiem tutaj i na gwalt musieli kupic mnostwo rzeczy i nie dali rady wszystkiego nowego, wiec kupili we fretexie spacerowke tymczasowo, bo nie brali swojej z Polski. Calkiem ok, nawet latwiej bylo go pchac niz moj nowy:-)

z czasem kupili sobie nowe rzeczy. Teraz maja drugie dziecko i wszystko swoje nowe. Poczatki zawsze bywaja trudne, wiec te fretexy nie sa zle. My na szczescie bylismy juz urzadzeni i mielismy co trzeba zanim dzidzia sie urodzila:-)

ale jaja dziewczyny, wlasnie ogladamy wiadomosci, z tym strajkiem to sie robi naprawde nieciekawie,,,,, wiele osob nie moglo sie poddac powaznym operacjom dlatego ze lekarze ze Szwecji i z Danii nie mogli sie dostac do pacjentow:no: specjalisci mowia ze ci ludzie moga umrzec zanim strajk sie skonczy,,, poza tym jakies organy do przeczepu nie dotarly i zaczyna brakowac szczepionek roznego rodzaju w kraju.:no:

Wydaje mi sie ze rzad nie moze dlugo tego tolerowac, wiec powinni wkrotce cos zrobic:crazy:

reklama
jeden jest kolo nygard skole ten jest wiekszy
drugi jest mniejszy w samym centrum ale nie wiem jak Ci to wytlumaczyc
chyba na bryggen czy jakos tak
jak sie kiedys spotkamy to pokaze Tobie gdzie co i jak
Meza bedzie mi samochod zostawial wiec luzik, bede mogla sobie czas organizowac
teraz jeszcze fuche zalapal wiec jest dopiero w domu kolo21 masakra:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry