• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamy z norwegii

slyszalam ze jutro ma sie skonczyc bo juz przesadzaja z tymi strajkami,
ale nasi powinni z nich brac przyklad, bo to sie nazywa strajk!!
ale przesadzaja, jak juz beda ofiary w ludziach to nie wyplaca sie z odszkodowan
masakra

ja dzisiaj tez nie moge foto zalaczyc a wczoraj moglam:dry:

reklama
dobrze ze ktos tez tak ma,,, bo mnie juz szlak trafia,,, a dziewczyny chca zdjecia zobaczyc, a ja nie moge:-(:-(:-(

chyba bede sie wybierac do spania, bo zanim sobie jeszcze cos poczytam to jak zwykle bedzie okolo 1!! a potem narzekam rano:tak:

No dobra sprawa z tymi fretexami, my tez tam kupowalismy sofe po przeprowadzce, na razie nam na nowa szkoda kasy, bo nie wiadomo czy sie pozniej przyda we wlasnym domu.
Lilka a jakie sa szanse na wygranie sprawy, bo wtedy chyba nie placicie kosztow, tylko ten oszust. Ja zakladalam tu sprawe, wygralam i nic nie placilam. W zasadzie nawet nie ja zalozylam, tylko jak poszlam na policje to juz nie mozna bylo cofnac i automatycznie poszlo.
Teraz tylko czekac az sie rzad podda, bo przeciez nie moga dopuszczac do takich rzeczy z tym strajkiem:baffled:
Marta fajnie, 3miasto gora:-)

Czesc Babeczki:-D,
Dzisiaj ide do lekarza na 13, ciekawe jak będzie. Czy tuaj też się robi test na cukrzycę ciężarnych, to to z pivciem glukozy naczczo, bleee:baffled:.
Jestem w 18 tyg. to dostane zlecenie na usg? I pisałyście wcześniej że tutaj sie nie chodzi do gina??? a gdzie robia usg, zrobi mi ten sam lekarz rodzinny czy muszę gdzieś specjalnie iśc??
Miłego Dzionka:-) i powodzenia Lilka:-)!!!!

już po strajku, można latac

hej

zrobia ci badanie moczu i krwi (takie tylko z palca) chyba ze nie mialas wczesniej na toskoplazmoze to pobiora. Poza tym cisnienie i waga. A no i beda sluchali serduszka i zmierza Ci brzuszek:-)

Jesli chodzi o usg to czasami lekarz pierwszego konktaktu ma usg w gabinecie, ale nie zdarza sie to czesto. Skieruja Cie do szpitala, albo w inne miejsce gdzie maja taka aparature:-) mam nadzieje ze u Ciebie nie ma takich kolejek, bo u nas to trzeba zapiswywac sie duzo wczesniej. Chcialam isc w to samo miejsce gdzie bylam w pierwszej ciazy, ale tam nie maja miejsc do konca lipca:szok: ide wiec do szpitala.
Usg wykona mi zapewne polozna.

Jakby Ci sie udalo zrobic usg przed 20 tygodniem to najlatwiej widac plec jesli bys chciala wiedziec oczywiscie:tak:

Ja ide 12 czerwca

reklama
witajcie:)
co porabiacie?kurcze ja jestem skazana na siedzenie w domku , bo CZAREK jeszcze mocno kaszle, ale myslę , że sie wybiorę do sklepu, bo muszę zakupy zrobic , więc dzień sie zapowiada nudnawo......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry