Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tylko nie nastawiaj sie ze ci powiedza wiele medycznych terminow, bo to nie jak w PL ze ci wszystko wyjasnia, tylko mowia ze wszystko w porzadku i pytaja o plec. Pokazuja na monitorze rece,,nog itp...mi nawet nie powiedzieli ile dziecko wazy,,, w Pl pytali mnie o to znajomi a ja nie wiedzialam
ale coz najwazniejsze zeby dziecko bylo zdrowe, nie wazne ile wazy![]()
wiele norweszek nie idzie do lekarza przed 12 tygodniem.

i nie wygląda!!!!!!!!!!!!!

to wyjasnialoby czemu Ona taka wielka byla.. a Wy mi tu piszecie ze moj Bdziusio tez duzy..
MASAKRA!!
choc mi o wadze mowiå (szacowali na podstawie USG i mierzenia centymerem brzuszka na wizytach kontrolnych) i poki co wychodzi ze w normie - ok.3,5kg.
marta - jesli nie na specjalnych wskazan i podejzen na robienie testu na cukrzyce ciåzowå to jej tu nie robiå - zresztå jak i wiele innych rzeczy.. 

, i chyba nawet nie umiem. juz wymyłam wszystkie szafki w kuchni , wywaliłam wszystko , cezary miał radochę

, a ja chwilowy spokój.Okna tez umytę , no podłoga , tylko teraz ten dywaz , osprzętowanie mam więc idę próbowac.
u nas w PL tez sie zdarzaja ale raczej nie czesto. Prawie kazda moja znajoma urodzila tutaj okol 4 kilo.