reklama

mamy z norwegii

moja lubi czapke, nawet jak jej pokazuje ze zakladamy to przychodzi i stoi grzecznie az zawiarze, a potem usmiecha sie i pokazuje jak ladnie wyglada:-)

taka strojnisia od poczatku,,, jak jej zalozylam lancuszek to sie chwalila wszystkim ze ma,,,, ja nie nosze nic na szyji ze wzgledu na ona ciagnie i niszczy wiec nie wiem skad sie tego nauczyla..... i niech mi ktos udawadania ze dziecko dopiero po 2 roku zycia przynalezy do swojej plci. Mowia ze wczesniej to nie ma roznicy - ja sie z tym nie zgadzam

reklama
..ja tez sie raczej nie opalam bo taki goråc ze wytrzymac nie idzie!!
przyroda14.gif

ale uwazajcie Dziewczyny na siebie i dzieci z tym sloncem!! koniecznie stosujcie kremy ochronne.. a Ty Lila to juz szczegolnie bo moze i ta godzina dziennie to nie za bardzo jest!!
..ja w domu, haftuje.. Jorgeira mama kima sobie na sofie..czekamy az Piekny przyjedzie - mial byc juz godziny temu.. ale juz zdåzylam sie przyzwyczaic ze prawie zawsze sie spøzni bo prawie zawsze Mu cos wypadnie albo sie pokomplikuje a ja musze za wodzireja robic!!
humor12.gif

wiecie co ale mi kluski slaskie po glowie chodza:baffled: i nawet mam ugotowane ziemniaki,, maz mi mowi zebym poszla sobie zrobi,,, ale kurcze taka bomba kaloryczna na noc:szok: i to jeszcze z cebulka na gorze:crazy:

no zobaczymy moze uda mi sie wygraz z zachcianka--

Dzięki dziewczny za odpowiedź na moje pytanie. Wolałam się Was tu zapytać, bo wiecie lepiej niż inni, co i jak tu wygląda. Tę informację podała mi moja znajoma, ale mąż też mówił, że o takim zasiłku nic nie słyszał.
Pozdrawaim Was serdecznie

oj dziewczyny ta ciaza mnie zgubi:no: dochodzila 22:30 gdy robilam to zdjecie:no:

jednak zachcianka wygrala:crazy:

maz sie tylko smieje, ze tym razem nie da sie, bo w poprzedniej ciazy jak mialam smaka na polskie jedzenie to mu tak smakowalo ze kilka dobrych kilo przytyl:laugh2:

ja tylko w ciazy mam takie jazdy, ogolnie to jem wszystko jak podleci, ale ciaza to tylko polskie jedzenie,,,teraz chodzi mi po glowie gulasz z ziemniakami...dobrze ze nie mam skladnikow, to nie zrobie:laugh2: bo nigdy nie wiadomo kiedy sie co zachce:szok:

:-D:-D:-D:-D:-D
no to rzeczywiscie masz jazdeczki Agata!! :-D ja tam tak bardzo nie.. ani do ogørkow czy kapusty.. czasami tylko na owoce i nabial.. no i slodkosci oczywiscie!! choc ostatnio tyle tego bylo ze az juz cialo sie nie cieszy i tak zachlannie nie przyjmuje cukru.. ale jedno zauwazylam.. zaczelo mnie krecic gotowanie!! :tak:bo wczesniej to nie tak bardzo!! :no: a teraz to moge stac przy garkach i nawet mysle co by tu upichcic!! :-D

Mniam tez bym zjadla Agatha, ja nie moge sie doczekac ruskich polskich, kupowane z Frosta, po prostu uwielbiam.
Mojej znajomej corka ma 15 miesiecy i tez typowa dziewczynka, lalki, sukienki chce nosic i nawet z torebka paraduje, albo zabiera mamie:-D
Kasia, moj tez zawsze spozniony bo cos mu wypada:zawstydzona/y:

No to smacznego Agathe:-p.

Tampeza też mam nadzieję, ze sie spotkamy , ale ty pisałaś , że się wybierasz jeszcze do Poznania, dobrze pamiętam:confused:

Ewelina zaglądaj do nas częściej , nie tylko z zapytaniem , ale na małe i większe ploteczki:-D.

^Marta^ jak tam oczko, gdzie sie podziewasz....

a co do opalania Kasia , to masakra ,trzeba uwżac , Czarka nigdy nie zapomne nasmarowac filtrem , bo siedzi cały dzień na dworzu w przedszkolu:rofl2:, wczoraj o sobie zapomiałam ...ale spoko doszłam do siebie:tak:, tylko dłonie mam zjarane bo zawsze wystawione na słońce jak trzymam za rączki od wózka:laugh2:, wygladają jak u murzyna , z lekka podstarzałe....:szok:bo skóra sucha:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
hejo :-),
Jestem w końcu :-D. przywiozłam oijanych chłopaków z imprezy i juz wszyscy śpią lącznie z Natalką, ale mam spokój:-D
Oczko lepiej chyba ale znowu mi puchnie :-(, ale wytrzymam do poniedziałku, bo mam wizytę u mojego Doc.
A jeżeli chodzi o tą kaskę to rzeczywiście nie ma zasiłku na niepracującą żonę, sama się o tym przekonałam bo też to słyszałam i poszłam do Nav a tam ptrzyli na mnie jak na idiotkę:baffled:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry