reklama

mamy z norwegii

no ja tez jestem uzalezniona od BB;-)

jesli chodzi o Lidla to u nas juz te wyprzedaze po 20% sie skonczyly bo nawet polek po lidlu nie ma:-( a takie dobre jogurty mieli:-(
ale ja macie okazje isc na wyprzedaz to warto bo da sie naprawde cos kupic i to niedrogo.

Ja dzisiaj kupilam malej z wielkim wysilkiem kalosze, bo biedaczka ma taka malutka noge ze 19 nawet jest spora, ale nie maja za czesto takich malych. Ale nie wiem co zrobie bo o spodniach i kurtce przeciwdeszczowej to moge zapomniec. Moja jeszcze nosci niektore 74/80 rozmiar, a te zaczynaja sie od 86 i to w dodatku takie wielkie to 86 ze moze za rok jak jej podwine nogawki to przejdzie:baffled: nie wiem w czym ja ja na dwor w deszczowa pogode wypuszcze, bo w domu siedziec nie chce, a jak sie trafi taka deszczowa pogoda przez dluzszy czas, to mam przechlapane:confused:

reklama
no to rzeczywiście Agata masz problem :-(. Może na razie wystarczy taki płaszczyk dłuższy i te kaloszki :-) .
Moja nie chciała dzisiaj z samochodu wyjść bo pada i jest mokro...
Ja tez jestem uzależniona, jak staje rano to pierwsze włączam kompa i patrze co napisałyście z samego rana :tak:, mój się ze mnie śmieje. Ale nie mam tutaj nikogo innego :-D.
Kasiu biedna, jeszcze troszkę musisz się pomęczyć :-(. życzę Ci żeby ta przeprowadzka sie ruszyła, żebyś mogła spokojnie sie przygotowywać i czekać:-D.

bede musiala cos wymyslic, ale plaszczyk bylby dobry na chodzenie, ale jak gdzies usiadzie na mokrym to juz tylek jej przemoknie,,,, sprobuje jeszcze poszukac, moze cos sie uda w innych sklepach..

te norweskie dzieciaki to sa takie duze, ze nosza takie ubrania co moja jak maja 9 miesiecy, a moja ma rok i 4 miesiace:szok: i dlatego jak zaczynaja chodzic to te ubranka przeciw deszczowe na 86 to pasuja:szok:

no mój nie ciekawie wygląda w tych buksach gumowych , niby jego rozmiar , ale jak sierotka:-D, kurteczka tez wielgachna , ale nie było mniejszych rozmiarów.jest nadzieja , że we wrześniu trochę podrośnie, bo je tu zostawiam w przedszkolu. a tak na dwór to kupiłam mu przeciw deszczową , impregnowaną, w jego rozmiarze w CUBUSIE, myslę , że Agata znajdziesz cos tam na deszcz dla małej.
Marta a masz juz liste z przedszkola co kupic?

No racja :tak:, a moze cos we freteksach bedzie??
Mam liste, mam. Wszystko tutaj kupię,jezeli chodzi np o przeciwdeszczowe bo te plskie to takie dziadowskie a jak juz jakis pozadny to kupe kasy kosztuje wiec po co ma wozic z soba jak na miejscu kupie.
Bede z nia chodzila razem do przedszkola kolo miesiacą, chyba ze szybko przelamie lody
Ja uciekam bo m i oczy same na dół lecą:laugh2:.
DOBRANOC BABECZKI !!! SPOKOJNEJ NOCKI !!!

ps
trzeba się wyspac zeby jutro z rana byc na forum BB, hi hi
:-D

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny wieczorem, dopiero nadrobilam co naskrobalyscie.
U nas ok, rano jak zwykle do przedszkola, pozniej ostatnie zakupy i przygotowania do wyjazdu. Pakowanie mnie przeraza, nie wiem jak zapakowac te wszystkie graty, a poza tym nie mam czasu nawet. Codziennie wracamy do domu wieczorem i juz mi sie nic nie chce.
Dzis mnie wkurzyli norwegowie. Mieszkamy w dzielnicy, gdzie jest oboz dla uchodzcow i bylismy rano zarejestrowac samochod. Od razu norweg przyjmujacy papiery stwierdzil ze my uchodzcy i musimy miec kogos odpowiedzialnego za nas zeby zalatwic papiery:crazy:. Pozniej bylam na pogotowiu i to samo, jak baba uslyszla gdzie mieszkamy to zaraz sie niemila zrobila:wściekła/y:. Poza tym mialam zly dzien, bo Grubachu obudzila sie o 1 w nocy i godzine wyla zanim zasnela znowu, a pozniej wstala o 5, wiec troche bojowy nastroj mialam.
Malej zrobila sie rana na poliku i za uchem, dostalismy masc z antybiotykiem i mam nadzieje ze cos pomoze.
Dzieki ana za adres z wozkami, jutro tam podejde bo widzialam jeden fajny. Szczesliwej podrozy i mam nadzieje ze do zobaczenia w PL. My prawdopodobnie w sobote z rana, jak tylko mala wstanie, czyli gdzies o 5:-D.
Ide tez spac, bo jutro musze z rana sprzatnac chate, pozniej do przedszkola, obejrzec wozki i zaczac chyba cos pakowac

Ana ja tu wpadlam na szybcika zyczyc ci spokojnej podrozy,wspanialej pogody w Polszy i zeby z Czarusiem sobie nasi medycy poradzili :-):-)
kidy wracasz??

dziekuje za zaproszenie :-);-)

Marta a to obowiazek byc z dzieckiem jakis czas w przedszkolu??:confused:

reklama
Lidla to mi juz brakuje :-(

uwielbialam bulkowy chleb od nich,mieli fajne deserki a'la danonki,wiedzialam gdzie co jest,a teraz na nowo musze znalezc jakis market,poznac produkty,znow testowac co nie co by poznac co jest dobre
echh:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry