reklama

mamy z norwegii

Lilka ja tu jestem otoczona z każdej strony cmentarzem....i bądż co bądź jak ide codziennie na zakupy to cmentarz mam zaraz przy drodze , czasem sobie zerkam na imiona:-D, a co do psiaków , ja w bloku w PL miałam jednego maksia i jego brata cezarego:rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
no to u nas wstepnie Kari i Gabriel :-)
ja lubie oryginalne imiona,nie powtarzajace sie za czesto

dziewczyny od paru dni Milena non stop skazy mi sie na bol brzuszka:-(
zazwyczaj zauwazylam ze jest to od razu po wypicie mleka lub kakao.....no ale teraz tez mowi z eja brzuszek boli a mleko pila pare godzin temu
kompletnie nie wiem czy bagatelizowac sprawe czy udac sie do lekarza jutro (bo K.ma wolne)
bol nie jest zbyt mocny bo po chjwili mowi ze juz jest ok
kurka gdzie sie udac? nie raz sie zastanawialam
dziecko nagle zachoruje to gdzie ja mam isc? do Helsestasjon czy do lekarza do ktorego jest dziecko zapisane??:confused:

Maja tez gdzieś tam po podwórku latała:-), ale i tak bardzo ładne:tak:

ja dla dziewczynki chciałabym Jaśminka albo Lenka , Michalina też mi się podoba.

dlatego moja mama zawsze mowi ze zwierzeta nie powinny meic nadawanych ludzkich imion! i w 100% sie z nia zgadzam

a mi Lena bardzo sie podobala,ale jakos mojemu nie
i Mi-lena to taki leciutki kompromis miedzy nami :-D
a Michalina sliczne :tak:

IDŹ Z nia do lekarza , moze jestem nawiedzona , bo łarze po tych lekarzach ostatnio, ale jeśli nie oni to ja napewno ie umiem pomóc swojemu dzicku:-(, z moim coraz gorzej , juz nie pisałam Wam na BB, bo ciągle marudzę:-(, dobrze , że wracam do PL

Ana strasznie wpsolczuje Tobie i Czarusiowi :-(
oby w PL lekarze mu pomogli
tutaj bardzo lajtowo podchodza do wszystkiego,szczegolnie jak czytalam o tych badaniach na alergie ile czekalas...:no:

ja jeszcze z Milena musze udac sie do dentysty bo gorne jedynki mnei bardzo niepokoja :-(:-(:-(

Mam tez taka nadzieję, juz mam takie nerwy na tych lekarzy:wściekła/y:, oni myśla , że ja chyba zmyslam:szok:, ale w dupie z nimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja tego nie rozumiem , codziennie sprzatam , i tak wygląda jak zarosnięte brudem , dzisiaj mam dzień dziecka:):-D i z czysta premedytacją ODDALAM SIE OD WSZYSTKICH OBOWIĄZKÓW DOMOWYCH , tak jak to Lilka ujełaś:rofl2:

reklama
Oddalaja sie oddalaj :-D:-D:-D:-D

matko jak mnei to wkurza ze ja mam wysprzatane a zaraz wyglada jakbym palcem nie tknela od paru dni :cool:

to Milena cos rozleje (dzisiaj juz 3 razy), to poznosi ful pierdolkow z pokoju do salonu,ze wyglada jakbym nic nie robila
do tego na tych cholernych panelach wszystkow idac i doslownie najlepiej codziennie robic na mokro by tzreba bylo
ach...sprzatczke chce,jakas stara i nie urodziwa :-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry