reklama

mamy z norwegii

Z tymi imionami to się zgadzam, imiona są Tylko dla Ludzi a nie dla piesków czy kotków albo jakiś innych stworzonek.
Ładne imionka wybieracie:-D!!!
No a ja ostatnio przeglądałam księgę imion w necie i żadne mi nie wpadło w ucho :-(. Zostanie "Maya":-D!

Byłam na zakupach i cała zmokłam, wszystkie miejsca blisko sklepu były pozajmowane i zanim doszłam to cała mokra, Natali się podobało:tak:.
W lidlu przceny, wsio 20% w dół oprócz akloholu i papierosów. Mają podobno zburzyc lidla i remy 1000 budowac.

Anka o której wylatujesz czy wyjeżdżasz samochodem? Biedny Cezary, gdyby pewnie mógł mówić powiedziałby gdzie może go boli i wogóle... Takie małe szkrabiki mają najgorzej:-(. Ale polscy lekarze na pewno coś poradzą na to:tak:.

to wczorajszy pożar, to jednak budynek sie palił :-(

Avhører barna i dag - ba.no

webtv - bt.no

Ostatnia edycja:
reklama
ja dziewczyny mam to samo ze sprzåtaniem...mieszkam w takim syfie ze szokkkk.. ale cokolwiek zrobie to i tak tego nie widac albo nawet nie edzie tak dluzej niz 24h.. przez te pudelka i przeprowadzke, wciåz w oczekiwaniu.. normalnie taka apatia mnie opetala mowie wam.. nie gotuje, dopiero godzine temu wstalam ze spania i przyjechal z pracy J. i pojechalismy do sklepu po pizze..dobrze ze On nic nie møwi, tylko tyle zeby sie nie przejmowac, ze bedzie dobrze i ze rozumie.. boze! jakbym chciala zeby wszystko zaczelo nabierac juz ksztaltu.. a najgorsze jest to ze mi na dodatek fizycznie coraz ciezej jest...:zawstydzona/y:

aniu..co to znaczy ze Czarkowi sie nie polepsza tylko coraz gorzej jest?:-( jak to dobrze ze jedziesz do PL.
buziaczki dla Was.

Hei Hei po przerwie...bylam na przymusowym odwyku internetowym, w nowym M nie dzialal net ani TV chociaz mialo dzialac odrazu...this is Norway:wściekła/y:
kasiu dziekuje za PW. Powyzej usprawiedliwienie...
Ze mna wsio OK, 38 tc , dzis bylam u gina na usg, glowka juz jest b.nisko i ulozona do porodu. Brzuch wysoko, wciaz tylko 12 kg na plusie.....W tym tyg chyba jeszcze rodzic nie bede, ale za tydzien zaczyanm wywolywac w sypialni :-)

Witaj IZU, ja tez sie zastanawiałam co sie dzieję:tak::confused:, juz myślałam , że urodziłaś:rofl2:, wiem cos o problemach z netem , czekałam miesiąc , aż przyjada i naprawią, czyste wariactwo lub lenistwo:-D:-D:-D,
a jak twoje samopoczucie, juz jestes przygowtowana?

Ostatnia edycja:
hej Iza!! jak to dobrze ze sie odezwalas bo juz zaczelismy sie zastanawiac i martwic.. choc w zupelnosci rozumiem bo ja ostatnio tez sie srednio kontaktowa zrobilam.. przytlaczac zaczela mnie ta cala sytuacja.. jakkolwiek.. piszesz ze glowka juz bardzo nisko!! :-) to znaczy ze nie bedzie CC! dzidzia sie sama przekrecila czy z jakås pomocå!!?:-) i przede wszystkim milego a w efekcie udanego wywolywania Dzidziusia!!!
zakochani.gif
i zaraz Nam tu o wszystkim (prawie!!:-D) pisz!!! :ø***

aniu.. bylam na naszym profilu, czytalam o Mamach i obiecuje ze tez sie dopisze, tyle ze serca do tego jakos nie mam.. :ø***

Ostatnia edycja:
reklama
Ja wróciłam z zebrania. Czułam się jak w małpim ogrodzie, mówią do Ciebie a ty nic nie rozumiesz :-(, ale Tomek na szczęście rozumie i to dużo.
Cześc Iza :-).
A jak Wam mija wieczór?
Ja też mam jakiegoś lenia, w domu bałagan...Może jutro się zabiorę za domek.
Pozdrawiam :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry