agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
ja mam nadzieje jak Sandra sie obudzi wyslac ich wszystkich na plac zabaw, oczywiscie z mezem wlacznie, to mialabym chwile tylko dla siebie. Ale zobaczymy jak to bedzie...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

,
. Emma śliczniutka, i te duże oczka
!!!
, (no może nie wszystkie) a jak dziecko śpi to rośnie 
. Póki się nie przyzwyczai do codziennych rytuałów to będzie tak właśnie wyglądało, że ty chcesz Ją kąpac a Ona sobie smacznie śpi :-).
.
.
.
. Pogoda super, upały po 30 st C u mnie. Uwielbiam taką pogodę, chociaż wtedy szybciej się męczę i musze zaluczyc drzemkę:-(. Tomek się śmieje że potzrebuję teraz conajmniej 14 godz snu na dobę;-).
!!!
, ja przy Natalcę mogłam odkurzac, serio serio!!! także goścmi się nie przejmujcie nie szkodzą Maleństwom tylko Wam Mamuśki bo nie dają odpocząc kiedy teraz to takie ważne. Bo oby dwie łatwo nie miałyście  przy porodach:-(.