agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
super Kasia ze sie odzywasz do nas:-)

trzymaj sie cieplutko i dacie rady dziewczyny z karminiem. Potem jak dzidzia juz zalapie dobrze to naprawde sama wygoda. Ja Sandrze nie podawalam nic innego do 6 miesiaca nawet z powodu wygody. Nigdy nie musialam sie przejmowac zeby zabrac jedzenie, podgrzewac itp.... a jak jechalam samochodem do PL to juz wogole bylo super, bo tylko piers, pielucha i dalej;-) Gorzej by bylo z karmieniem, ale znam kobiety ktore tez sobie wysmienicie z tym radza. Wazne zebyscie i wy i dzieciaczki byli zadowoleni:-)
 a jak jechalam samochodem do PL to juz wogole bylo super, bo tylko piers, pielucha i dalej;-) Gorzej by bylo z karmieniem, ale znam kobiety ktore tez sobie wysmienicie z tym radza. Wazne zebyscie i wy i dzieciaczki byli zadowoleni:-)

milego dzionka

ps. u nas pada i jest szaro, pogoda tylko do spania, wiec jak mala bedzie drzemac to ja chyba z nia

trzymaj sie cieplutko i dacie rady dziewczyny z karminiem. Potem jak dzidzia juz zalapie dobrze to naprawde sama wygoda. Ja Sandrze nie podawalam nic innego do 6 miesiaca nawet z powodu wygody. Nigdy nie musialam sie przejmowac zeby zabrac jedzenie, podgrzewac itp....
 a jak jechalam samochodem do PL to juz wogole bylo super, bo tylko piers, pielucha i dalej;-) Gorzej by bylo z karmieniem, ale znam kobiety ktore tez sobie wysmienicie z tym radza. Wazne zebyscie i wy i dzieciaczki byli zadowoleni:-)
 a jak jechalam samochodem do PL to juz wogole bylo super, bo tylko piers, pielucha i dalej;-) Gorzej by bylo z karmieniem, ale znam kobiety ktore tez sobie wysmienicie z tym radza. Wazne zebyscie i wy i dzieciaczki byli zadowoleni:-)milego dzionka

ps. u nas pada i jest szaro, pogoda tylko do spania, wiec jak mala bedzie drzemac to ja chyba z nia

A teraz przynajmniej będzie miał urlop :-) MIłego dzionka
 A teraz przynajmniej będzie miał urlop :-) MIłego dzionka 

albo to poprostu wrazenie
 albo to poprostu wrazenie ale jakos dam rade. Najwazniejsze ze spedzimy troche czasu razem
 ale jakos dam rade. Najwazniejsze ze spedzimy troche czasu razem jak sobie radzicie z malenstwem?
 jak sobie radzicie z malenstwem?