ana79
mamuśka ....
czesc dziewczynki, mamuski kochane , ale mi brakuje tych nocnych pogaduch o jedzonku , o naszych problemikach z dzieciaczkami i meżusiami.....nie zapomne tych szybkich akcji Agaty z makaronem ,
i jajkiem
a jak wasze brzuszki , rosną?
ja juz wróciłam z kazimierza, mieszkam juz u teściów nad samym morzem koło Rewy i w końcu mam neta:-).więc myślę , że sobie poklikamy
Mój Czaruś juz spi , jest coraz bardziej grzeczniutki, ale ma swoje humorki , jak poukładam zdjęcia to wkleje jakaś fotkę , bo troche urusł
przepraszam , ale nie czytałam wcześniejszych postów, postaram to nadrobic
a tymczasem bede na bierząca 
i jajkiem a jak wasze brzuszki , rosną?

ja juz wróciłam z kazimierza, mieszkam juz u teściów nad samym morzem koło Rewy i w końcu mam neta:-).więc myślę , że sobie poklikamy

Mój Czaruś juz spi , jest coraz bardziej grzeczniutki, ale ma swoje humorki , jak poukładam zdjęcia to wkleje jakaś fotkę , bo troche urusł

przepraszam , ale nie czytałam wcześniejszych postów, postaram to nadrobic

a tymczasem bede na bierząca 
czekamy na zdjecia!!
piszesz ze przytylas dopiero ok.5kg!! toz to
naprawde.
ostatnio nawet troche wyrzuty mialam bo mial byc obiad ale ludzie nam sie zeszli wiec padla idea na pizze i na drugi dzien nie wiem czy to przez to ale Mala sie troszke meczyla.. jakkolwiek, staram sie spamietac kiedy så jakies powazniejsze akcje i nie popelniac x2 tego samego bledu..