reklama

mamy z norwegii

Agatha gratulacje sprzedazy auta, co mieliscie?
Istra poczatkowo dawalam tran strzykawka 2,5ml a teraz juz lyzeczka, bez zadnych smakow i mala bardzo chetnie pije, nawet sie nie krzywi, po prostu witaminki i juz:-D
Marta, dziwnie z ta kasa, ja przyjechalam z PLmiesiac temu, zlozylam papiery i kasa byla po 10 dniach moze, takze szybciutko, przy malej tez tak bylo.:dry:
Ana jak minela podroz, wpadnij na rozmowy w toku wieczorem (chyba ze bedziesz zajeta z mezulem):-)
Lilka odpoczywaj a nie szlajasz sie po sklepach tuz przed terminem. co do plci to chyba dziewczynka, tak powiedzieli w Norwegii na tym jednym usg, a w PL odwracala sie zadkiem i nie bylo widac. Nastawiam sie ze dziewczynka, tylko nadal imienia nie mam:baffled:
My dzis znowu w przedszkolu, mala zostala sama na prawie 3 h, jak wychodzilismy i machalismy to plakala, ale jak zniknelismy z jej widoku to poszla do dzieci sie bawic i ogolnie wcale nie plakala. Tylko byl problem ze spaniem, normalnie spi ok 10 i tak ja polozyla opiekunka, a ona bawila sie 40 min w lozeczku i gadala, az sie zlitowali i ja zabrali. Jak po nia wrocilam to ucieszyla sie bardzo, owszem ale wcale nie chciala wracac, musialam ja ganiac po przedszkolu zeby ubrac i isc do domu:laugh2:

reklama
Tampeza ale malusi brzusio:-)
zobaczcie moj heheeee
pict1243el3.jpg

ja glupio wychodze wiec luz z moimi glupimi minami

a szlajałam sie szlajałam,bo potem moge zapomniec o wypadach do centrum na jakis czas,a na jesien musialam pokupowac malym ubranka,bo z wszystkiego wyrosly takiego cieplejszego:nerd:

ok,moj w pracy od 6 rana wiec ide wykapac male
o dziwo ze Hnaia nie wariuje bo ona 19.00 i juz spi,a sie zasprzatalam w Milenki pokoju i prosze ktora godzina :szok:

Ana zdjecie zostalo zrobione w Oceanarium w Miedzyzdrojach ;-)
troche inaczej je sobie wyobrazalam,ale i tak bylo fajnie
Milena co chwile krzyczala ''ooo Nemo i Dori!! mamo,tato patrz Nemo i Dori jest!'':-D:-D

Lilka sliczny brzuszek, u mnie ostatnio wyskoczyl, wczesniej byl malutki, nawet kumpele stwierdzily, ze mniejszy niz z dziadem:-D
A zdjec calosci nie moge zrobic bo robie kamera internetowa sama i nie da rady inaczej

Przypomnialo mi sie co mala zrobila 2 dni temu i musze sie pochwalic.
Normalne ze wyciaga caly czas chleb z szafki i probuje podjadac, ale ostatnio podkradla 2 kromki z koszyka i zamknela sie w lazience, zeby zjesc, a my glupi szukalismy jej po calym mieszkaniu:-D

Przypomnialo mi sie co mala zrobila 2 dni temu i musze sie pochwalic.
Normalne ze wyciaga caly czas chleb z szafki i probuje podjadac, ale ostatnio podkradla 2 kromki z koszyka i zamknela sie w lazience, zeby zjesc, a my glupi szukalismy jej po calym mieszkaniu:-D
to dobre Tampeza, a lubi jeszcze tyle jeść?
szkoda , że mój Cezary taki chudziutki:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry