Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pozatym bez wiekszych planøw..moze potem spacerek do sklepu - zaleznie od pogody..
napisala ze ja sobie wyczytalam to na internecie i ze to nie jest dokuczliwe i nie ma nic zwiazanego z porodem

, jak tak mozna. Ze sama sobie diagnoze postawilas
, bo musilas, bo lekarz Ciebie olał
.
. Mozesz rozciagnac "prawidłami", tpo takie do butow cosik albo wlac wrzatek do butow i wylac i zalozyc, tylko nie wiem czy na lakierki tez bo na skore na 100%. Albo zaniesz do szewca i powiedz mu o co chodzi
.
. Dlugo Ciebie nie bylo;-). Codo tranu to nie wiem, ja Natalce nie daje. A sama ostanio wzielam i musialam do kibelka leciec bo i sie zrobilo niedobrze
i cale sniadanko poszlo...a mam w tabletkach...bleee. Teraz biore w trakcie obiadu i jest lepiej.
. Biedny ten Twoj Cezary...jeszcze musi brac antyboityk:-(,a le moze pozniej nie bedzie Ci chorowal
.

i pewnie te zwykle co to w kazdym spozywczym tez s ok) i ten FEMINATAL N - kompleks witamin dla kobiet w ciåzy i karmiåcych.. o wit.D nikt mi nic nie møwil, zresztå juz o niczym wiecej nikt mi nic nie møwil..normalka 

potem wymyslanie fryzury i jej proba generalna do chrztu, przygotowywaie dekoracji na stol, zabawa z Malå i inne czynnosci dobrze Nam-Matkom znane..
jestem juz taka padnieta..
jutro o 10 wyjazd na lotnisko..powrøt pod wieczor.. ufff..

ale jestem juz spokojna,mam wszystko dla malych 

upsss... ale chlopak zdrowy,serduszko ladnie bije,moje cisnienie idealne,mam tylko w krwi za malo protein czy jestem na pograniczu wiec mam brac tabletki witaminowe -caly czas mialam wyniki krwi super,wiec nie msuialam brac witaminek
chodzi mi o korek ;-):-)
(chyba jakas nie teges)
sorki ale padnieta jestem