Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no nie gadaj tak powiedział , co za palantudalo sie za drugim podejsciem odszukac cos. Zrobilam sobie dwie kanapki z zoltym serem, bo okazalo sie ze moj mezulek kupil swiezy chleb, no i do tego szklanka mleka i od razu czlowiek jest zadowolony:-) jak ja nie lubie byc glodna
mam nadzieje takze ze sie lekarz nie przestraszy ta przepuklina, ale mam wieksza nadzieje ze powie mi cos wiecej na jej temat i nie zbagatelizuje jak poprzedni uznajac ze nie ma wogole sensu wpisywac tego w karte ciazy![]()

a moj lekarz nie uznal tego za stosowne zeby nawet to wspisac do karty

a Ci norwescy lekarze to naprawde mnie WKURW.. tym podejsciem! jaj jacys ZNACHORZY!! co to QRWA jest!! zresztå ja widze podejscie mojego J. moze za duzo sie przejmuje, moze panikuje, On møwi ze jestem hipochondryczkå a ja musze Wam powiedziec ze sie poprostu czasem boje bo im tutaj niewierze!! nie wyszukuje sobie chorøb i nie chce byc chora ale dla Nich to wszystko NORMALNE!!))