reklama

mamy z norwegii

wiecie co ja przy moim doswiadczeniu z butami (mam swira na tym punkcie) nauczylam sie jednej rzeczy. A mianowicie nie kazdy but i obsac da sie nosic, ale potrafia zrobic naprawde czasem takie buty i to nawet na cieniutkiej szpilce ktorej wogole sie nie czuje i takie kozaki udalo mi sie kupic:-) kolezanki jak widzialy je to sie za glowe lapaly jak to mozna w czyms takim chodzic ale jak przymierzyly to zrozumialy ze bieganie do autobusu w nich to zaden popis, bo sa super:szok:

ale to nie w kazdych butach moge tak sie popisac. Kupilam pare takich na malym obsacie co sie nie da chodzic w nich:baffled:

reklama
ja to kiedyś tylko na obcasie a jak zaciążyłam to sie przerzuciłam na plaskie, teraz tylko jak grubsza biba,

a zapomialam wam napisać , czarek ma jeszcze dostawać antybiotyk przez 3 dni , ale możemy jechać do Norwegii, mam nadzieje , ze mu przejdzie .
to prawdopodobnie echo wirus

Ostatnia edycja:
ej dziewczyny meczy mnie moj typowy problem ciazowy - jestem glodna, musze cos zjesc, a nie moge nic znalesc do by mi smakowalo:-( to sie nazywa czegos chciec a nie wiedziec czego:crazy:

ej dziewczyny meczy mnie moj typowy problem ciazowy - jestem glodna, musze cos zjesc, a nie moge nic znalesc do by mi smakowalo:-( to sie nazywa czegos chciec a nie wiedziec czego:crazy:
no Agatko mam ten sam problemik , burczy w brzuch jak cholercia, ale właśnie szwagier mi przyniósł zapiekankę , wiec krotka przerwa na jedzonko:-D

a jednak Kasia farbujesz;-)

mi maz probonowal kilka rzeczy ale nic mi nie podchodzi:-( chyba dlatego tak malo przytylam bo mi sie chce jakis wyszukanych rzeczy na ktore nie moge wpasc:-p i wez tu dogodz babie - jak to moj tata powiada:-D

u mnie jutro farbowanko:-D
166ak43.jpg

a ja jutro ide pierwszy raz do polskiego lekarza i bede starala sie od niego wyciagnac jak najwiecej informacji na temat tej mojej przepukliny i jak to sie ma do porodu. Jak juz bede cos wiecej wiedziala konkretnie to umowie sie z taka polska fryzjerka, ktora ma taki maly salon w domu (na czarno wiec nie jest drogo), a robi naprawde fajnie. Mojej kolezance zrobila pasemka 3 kolorowe na foli oraz podciela jej bardzo fajnie wlosy i ulozyla i wziela tylko 500 koron, wiec naprawde nie drogo, bo farbe tez musiala przeciez zuzyc swoja.

Ja wolalabym poczekac troche blizej porodu i zrobic sobie farbe oraz troche podciac zeby sie trzymalo jak najdluzej. Mam bardzo grube wlosy i zawsze schodzi sie bardzo dlugo u fryzjera wiec wiem ze nie dam rady zostawic na tak dlugo niemowlaka bez karmienia. Trzeba kombinowac:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry