plonskasia
ma.Muśka e.Miśki :)
hej Dziewczyny! nie bylo mnie chwle i tyle mam do nadrobienia, tyle do powiedzenia ze chyba to na 2posty wezme..
..piszecie o zlych snach..ja dziewczyny po porodzie mialam takie straszne koszmary i to doslownie za kazdym razem i bez znaczenia czy w nocy czy tylko krotkie drzemki..juz myslalam ze cos mi sie w glowie poprzestawialo , ze jakas psychczna jestem..teraz juz przeszlo.podejzewam ze chormony i te ciekie przezycia zwiåzane z porodem ze mnie schodzily..
..chrzest odbedzie sie dopiero 5-go..w srode jade na lotnisko odebrac Mame i kuzyna, w czwartek do Ulvik, w piåtek od rana przygotowania - ustrajanie kaplicy, stolu w hotelu gdzie odbedzie sie obiad..uroczystosc rozpoczyna sie o 16-tej, obiad 18-tej..w Ulvik zostaje do niedzieli a w nastepnå srode odwoze znowu wszystkich na lotnisko..
musze chyba znowu nakarmic Emme.. sprøbuje wkrotce cos dopisac..
..piszecie o zlych snach..ja dziewczyny po porodzie mialam takie straszne koszmary i to doslownie za kazdym razem i bez znaczenia czy w nocy czy tylko krotkie drzemki..juz myslalam ze cos mi sie w glowie poprzestawialo , ze jakas psychczna jestem..teraz juz przeszlo.podejzewam ze chormony i te ciekie przezycia zwiåzane z porodem ze mnie schodzily..
..chrzest odbedzie sie dopiero 5-go..w srode jade na lotnisko odebrac Mame i kuzyna, w czwartek do Ulvik, w piåtek od rana przygotowania - ustrajanie kaplicy, stolu w hotelu gdzie odbedzie sie obiad..uroczystosc rozpoczyna sie o 16-tej, obiad 18-tej..w Ulvik zostaje do niedzieli a w nastepnå srode odwoze znowu wszystkich na lotnisko..
musze chyba znowu nakarmic Emme.. sprøbuje wkrotce cos dopisac..
a wogøle to pomyslalam o Bozence! przeciez ona juz pewnie tego swojego Leonza urodzila!! ciekawa jestem. pewnie zajeta i przejeta i nie dziwota. sama ciågle tak mam.. i wymeczona jestem strasznie a ramiona tak ponapinane ze narmalnie czuje sie pokrzywiona.. macierzynstwo to rzecz piekna ale w dupsko daje.. ja juz chaty nie sprzåtam od tygodnia, tylko takie rzeczy po wierzchu i kuchnia, zeby nie zarosnåc.. normalnie mowie Wam Dziewczyny - serca do tego niemama.. 
pewnie ktoregos wieczoru sie wkurze i bede myc do polnocy az zrobie - to taki moj typ
i wogole sny o malym straszne. Mam nadzieje ze niedlugo mi sie to skonczy bo oszaleje. Nigdy wczesniej az tak nie mialam

potem bedzie wojna ze ona tam chce siedziec. Juz go spakowalam do sypialni bo w domu tez tylko przy tym siedzi i kombinuje.
boze jak ja plakalam..
. niestety odszedl po 2latach nauki bo dostal propozycje objecia stanowiska dyrektora w innej szkole..pozatym zasiadal w Radzie mojego Miasta! dzieki Niemu polubilam historie i poszlam w tym kierunku.. ale najbardziej zaskakujåce jest to ze On jest teraz w Amieryce i.. pracuje jako kierowca TIRa. i to z wyboru! bo to zawsze bylo Jego maarzeniem! normalnie ROCK`N`ROLL. jezdzi po calych stanach i zwiedzå! szok!!
bardzo mi milo..i wogole chociaz koles juz pod 50-tke chyba to wciåz taki przystojniacha..niektorzy to sie ladnie starzejå..