reklama

mamy z norwegii

reklama
czesc mamuski

u mnie dzis sie wyjasnilo...przyjedzie do mnie przyjaciolka z lat szkolnych :rofl2:
bedzie 2-3tygodnie
takze ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:-):-):-)
wreszcie moge sie zajac koncowymi przygotowaniami a nie rozmyslac o mega problemie z kim dziewczynki zostawic na czas porodu....

u nas zostaje Gabriel :-)

ja to na spacery juz nie chodze:no: nie daje rady
boli,kluje mnie podbrzusze,albo sam brzusio,o krzyzu nie wspomne i tym ze jak pare krokow zrobie to juz moge szukac wc i straszny to dla mnie dyskomfort:dry:
zostaje podworko i trawka:-p
ale nie jestem z tego stanu zadowolona bo dupsko mnie boli:-p:rofl2:

Ana milego pobytu w PL!!:-)
kiedy wracasz???

O to Anka Ja wytrzymam :tak:. Trzymkaj sie jeszze tylko 3 dni :-) i wracasz do pieknej Norwegii. Pozniej wkleje pare fotek jak bylismy w gorach przed Oslo. Naprawde pare fajnych fotek mam :tak:. Bo my jezdzimy do Oslo przez Gol.
Lilka ja jak widze gdzies toalete to lece jak szalona do niej, mimo ze 5 min temu bylam w innej. A przed wyjsciem z domu to chyba z 3 razy ide kropelki odac o mi sie wydaje ze mi sie chce :baffled:.
Super ze dziewczyny masz z kim zostawic:-).
Agata a mi sie tylkotak wydaje bo jak bylam teraz chora to max pol dnia wytrzymalam w lozku lezac. Nie moglam normalnie. A jak tylko Tomek wyszedl z domu na zakupy to ja "dawaj za sprzatanie". Pomimo ze mnie leb bolal i katar lecial z nosa. Jakos nie moge patrzec jak brud wszedzie rosnie. Mam nadzieje ze jak urodze to troche zelzy mi to sprzatanie:tak:

Lilka ja tu siedze od 10 czerwca:-D,bilet do N mam na środe , ale wszystko zależy od zdrowia Czarka , tak na dobrą sprawe jestem tu juz prawie 3 miesiace , ale ten czas minął.
dobrze , że masz pomoc ze strony tej koleżanki:tak:
ja juz zmykam ,dobranoc wszystkim ślicznym mamuskom

Ana widzisz jaka ja zakrecoa :rofl2: nawet chyba nie czytam ze zrozumieniem:zawstydzona/y::-p

Marta ja tez przed wyjsciem z domu to w kibelku siedze:-D masakra
ale juz nie bawem sie skonczy :-):-)

ja poprasowalam teraz troche i widze ze godzina minela mi na tym...pozno juz wiec mowie dobranoc:-)

widoczki urocze:tak:naprawdę pieknie
cała trasa przez góry do Oslo to jak nic piękne widoki,tylko sie zachwycać:tak:.jak masz więcej to wklej:tak:.
jedno wiem napewno , ze będzi mi brakowac POLSKICH PLACóW ZABAW:szok:
W Gdyni na plaży stworzyli wprost odjazdowy, nawet u mnie na tej wsi jest fajny i chodzimy codziennie sie wyhasać:-D
a to moje ze spaceru...

Załączniki

• ana 281.jpg
    ana 281.jpg
    511,2 KB · Wyświetleń: 40
  • ana 267.jpg
    ana 267.jpg
    612,4 KB · Wyświetleń: 41
  • ana 269.jpg
    ana 269.jpg
    681,2 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Lilka super, teraz to mozesz rodzic w spokoju;-)

A wiecie Sandra jak ja polozylam wczoraj przed 21 tak do 8 rano nie dawala znakow zycia, tak spala mocno:szok: a jak jej poszlam zamknac okno okolo 23 to znalazlam smoczka kolo niej i wzielam go zeby potem nie szukac po ciemku jak sie przebudzi, a ona spala do rana bez smoka nawet:baffled: o 8 dal jej maz smoka i sobie jeszcze polezala ponad godzinke w lozku - ja juz jej nie rozumiem:no: nie wiem od czego to zalezy ze spi w nocy albo nie......

ale zupelnie inna noc. mnie moja ciaza budzila i potem nie moglam zasnac, ale to juz nie to samo co sluchanie jej narzekac co 2 godziny:tak:

my dzisiaj chyba sie wybierzemy na basen znowu bo mamy pod nosem prawie, niedrogo i naprawde ciepla woda az sie wychodzic nie chce, a mala sie wyszaleje, po co ja trzymac w domu.

wlasnie poszla sobie na spacer z mezem i pieskami. Teraz jak psy ida to ona tez musi i oczywiscie na nogach, wiec schodzi sie troche taki spacer:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry