Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.... żeby załatwić jakieś zaświadczenie , stania , tłumaczenia i tak nic z tego , bo trzeba czekać 2 tygodnie a od ręki nie da rady

chociaż już wszystkie przygotowania zakończone związane z garderoba na norweskie deszcze
.
bo kiedyś wspominałaś , że jakaś riposta z twojej strony była , co do nocnego zachowania;-)
, umknęło mi w poprzednich postach
,
.
... Moze nie bedzie tak ciezko jak sie Gabriel urodzi, moze im sie odmieni i beda Ci pomagaly
.
. Wogole nie mam z nia problemu. Jak chce to sie bawi sama. Spac chodzi sama.Do lazienki sama. Zero problemu...jak na razie
i wykorzystuja kazda okazje do manipulacji Nami czyli Mamusiami. My z nimi jestesmy najczesciej i my je najlepiej rozumiemy. I tak czasem bywa ze same musimy sie uporac z pewnymi rzeczami bo Nasze drugie polowy albo nie widza problemu albo nie chca go widziec, a jak zwrocisz uwage to jest wielka obraza Pana Majestatu. No bo to On zarabia. A My i tak mamy bardziej wazna prace : "Wychowywanie". Tutaj nie da sie wziac "urlopu"
.
.
...
wiec jak sobie zapali w srodku nocy to czasem tak spi
dzisiaj przed poludniem to sie poprawil i nawet wzial mala na dlugi spacer z pieskami, a potem raz jeszcze zeby sie zmeczyla. Chyba mial nadzieje ze dlugo pospi w dzien za to, a my nagle musielismy wyjsc i mala zdrzemnela sie w samochodzie, potem przelozylam ja do wozka i sie obudzila, wiec ze spania bylo moze 30 minut
wiecej juz nie spala dzisiaj, wiec moj maz sie troche zadziwil bo nici z jego planow

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
. Bylam w szoku jak poszlam do pokoju a ona juz spi. Jurto idzie do przedszkola wiec musi miec duzo sily:-).
. I My coraz starsze...he he
.
.