Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
...zawialo Was gdzies
?
, ze im glupio nie jest...przeciez ja slysze czy ktos u nich lazi...nic poszlam do domu. Moze rzeczywiscie starych nie ma a mlodzi sie mnie boja "czego to ja nie moge chciec" i nie otwieraja. Dziwni sa
?
ale juz jest ok. :-) pozatym bez zmian.. Dziewczyny pisalyscie o odpieluchowaniu i Lila napisala o tym ze dziecko musi byc gotowe psychicznie i ze Milenka przestawila sie pøzno alle w dwa dni..nie rozumiem tylko jak ta "gotowosc" sie objawila..przyszla i Ci powiedziala? sadzalas Jå wczesnij, pokazywalas nocnik..? moglabys Lilu napisac prosze o tym cos wiecej bo ja nie zrozumialam jak do tego doszlo.. ?

Mam wrazenie ze im bardziej moja ciaza jest zaawansowana to on bardziej wrzuca na luz i wogole nie reaguje na Sandre, tylko ciagle narzeka jak to on zmeczony jest

potrzebuje tyle przytulania,do tego Hania tez,ze zastanawiam sie gdzie w tym wszystkim Gabrielek sie zmiesci...