reklama

mamy z norwegii

reklama
no moj ostatnio narzeka ze spac nie moze,ale jak sie go pytam czy slyszal jak w nocy latałam do kibelka to powiedzial,ze nie :-D:-D:-D
no ale ma problemy ze spaniem...taaaaa:-D:-D:-D

czesc mamuski :-)

a ja wczoraj bylam w spzitalu na kontroli
robili mi ktg-usg-ktg ,i tym sposobem spedzilam w spiztalu 2,5 godziny :sorry2:

lekarz powiedzial,ze ciaza donoszona i zyczyl powodzenia :-p
o mamusko,chyba do mnie nie trafia ze ja juz na finiszu :sorry2:

syncio na usg pokazal swoje wdzieki i na bank chlopak,do tego lekarz nastawil mnie na 3500-4000g...az sie boje,aby nie wiecej

witam nową kolezanke Kake78 :-)

Ana no jeszcze 2 tygodnie,ale ze ja mam inaczej,bo termin porodu obliczony jest z dnia zaplodnienia a nie ostatniej @,to u mnie Gabrielek juz ma 38tygodni :-) ...i wszystko mozliwe
brzusio nisko,czesc czopu odeszla....ale ja nie wierze,ze urodzi sie szybciej,bo obie panny to 41tc.:sorry2:

a przygotowania? ciuszki w komodzie juz poukladane :-),czesciowo posciel wyprana,jeszcze pokrowce od fotelika samochodowego mi zostal do wyprania

dzisiaj planuje runde do Ikei,o ile moj skonczy szybciej prace,bo w soboty zazwyczaj dlugo siedzi :baffled: a ja nie mam jeszcze tego materaca do lozeczka
a chce by sie wywietrzyl ..

pojechalam wczoraj uzupelnic sobie moje pazurki zelowe do dziewczyny meiszkajacej blisko mnie,ale kurka nie jestem zadowolona a 400kr mnie ta przyjemnosc kosztowala:dry: kurka zla jestem

Ana jak tam sie czujesz na ziemi wikingow po tak dlugiej nieobecnosci?? :-)
a Czarek jak sie czuje? poradzili cos w PL??

moj kurs norweskiego nie wypalil...zla jestem,ale maz obiecal,ze zapisze mnei do kobiety,do ktorej i on chodzil,ponoc babka zaczyna w listopadzie...
postanowilam wziasc sie za ten moj kurs ESKK i jak narazie lece do przodu :happy:

ok nikogo nie ma to ide sprzatac dalej dopoki Hania spi

do pozniej:-)

Ana jak tam sie czujesz na ziemi wikingow po tak dlugiej nieobecnosci?? :-)
a Czarek jak sie czuje? poradzili cos w PL??

moj kurs norweskiego nie wypalil...zla jestem,ale maz obiecal,ze zapisze mnei do kobiety,do ktorej i on chodzil,ponoc babka zaczyna w listopadzie...
postanowilam wziasc sie za ten moj kurs ESKK i jak narazie lece do przodu :happy:

ok nikogo nie ma to ide sprzatac dalej dopoki Hania spi

do pozniej:-)
no pozytywnie jestem nastawiona, tylko jak zwkle wkurzaja mnie ci lekarze:crazy:, po tym upadku juz przegieli , a co do pl , to oczywiście polepszyło mu się tam bo dostał odpowiednie leki.mój M szuka dla mnie pracy, no ale muszę podszkolic język , bo na razie to moge tylko na szmacie pojeździć, ale mi to akurat nie przeszkadza.
bardzo brakowało mi tutejszych krajobrazów, no i szaleństw z aparatem:-D
ja jutro mam pierwsze zajęcia , ale nic nie pamietam z tego co sie juz nauczyłam , może troche dzisiaj posiedzę:baffled:.
Lilka trudno , ze tamten kurs nie wypalil , najważniejsz , że masz chęci i weźmiesz się za eskk.
miłego sprzatania, pa

Ana nie martw sie napewno jak otworzysz zeszyt to sobie pamiec odswierzysz :tak::-)
zazdroszcze ci ze juz lecisz na nastepny kurs:sorry2:

a co do pracy to ja tez na dzien dzisijszy moglabym myslec ewentualnie o pracy na produkcji przez posrednika polskiego :dry:
takze musze sie wziasc za ten jezyk bo az wstyd ze rok tu siedze i nie umiem za wiele mowic :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry