reklama

mamy z norwegii

Marta zgadzam sie z Ania w 100% zebys nie przesadzala z tym sprzataniem, ogarnij troche, a goscie i tak sie nie skapna ze mieszkanie nie bylo myte od gory do dolu, a nawet jesli to co z tego, jestes juz w tak zaawansowanej ciazy ze powinnas sobie odpuscic:tak:

ja dzisiaj odkurzylam cale mieszkanie bo zaraz przychodza ludzie z kasa odebrac samochod i wiecie co zasapalam sie tak ze szok:szok: czuje sie jak wieloryb, choc bardzo duza nie jestem. Fakt ze mi brzuszek urosl troche, ale nie dobilam jeszcze do tych moich 5 kg na plusie, co nie zmienia faktu ze coraz trudniej jest mi sie ruszac i chodzic:-( powoli juz mam dosc tej ciazy, nie moge sie doczekac zeby juz nie miec tego brzucha:baffled:

no i ostatnio czesto mnie plecy na samym dole bola i troche brzuch, tak jakby lekkie skurcze - macica sie chyba cwiczy, ale ciezko sie spi no i jakos ostatnio mi tez niedobrze, nie zebym wymiotowala ale ciagle mi sie odbija i jakos tak glupio:confused: ach kto to powiedzial ze bycie w ciazy jest takim wspanialym przezyciem, moze i jest to przezycie, ale czy napewno wspaniale:sorry2: znam przyjemniejsze rzeczy;-)

reklama
ale tu dzisiaj pusto:szok: Marta sprzata pewnie (albo juz padla od tej roboty), Kasia przygotowuje sie do chrzcin, a Ania i Tapmeza pewnie siedza z mezulkami, albo z dzieciakami jeszcze....

a my dostalismy kase za samochod i postanowilismy to jakos uczcic, wiec maz wyciagnal mnie do sklepu zeby cos kupic bo na wypad na miasto juz bylo za pozno. Wiecie co, od razu widac roznice miedzy kobietami a facetami. Moj maz kupil sobie kurczaka i salatki, czyli poprostu obiad, a ja chodzilam i nie moglam nic znalesc. Na koniec znalazlam - miod, bulki i kako. Wiadomo facet cos konkretnego, a kobieta cos slodkiego:-p mniam, mniam:laugh2:

witam , nas jakoś spokojnie , ładniutka pogoda , więc poszlismy rano na spacerek, teraz robie (no i buyszuje na BB) lancz:-D dla mężulka , bo wadnie na chwilę.mam furę prania , obiad do ugotowania na dziś i jutro , bo szkoła się zaczyna a nic mi się nie chce:no:.
Marta śniłaś mi się dzisiaj:-D

hej

ja dzisiaj tylko tez wstawilam pranie i zmywarke i len mnie zlapal:zawstydzona/y: poza tym Sandra chce ciagle zebym nagle sie z nia bawila albo przynajmniej patrzyla na nia gdy sie sama bawi:baffled: kurcze zaczelo to sie praktycznie niedawno wiec musze szybko reagowac bo potem sobie nie poradze z dwojka:szok:

my pewnie dzis gdzies sie wyrwiemy, moze spotkamy sie ze znajomymi gdzies na powietrzu bo nawet nie pada:confused:

Witajcie Dziewczyny:-)
Ja również mieszkam w Norwegii w okolicach Grimstad. Moja przygoda z ciążą dopiero sie zaczyna ponieważ to dopiero 6tc a będę mamusią poraz pierwszy:-)
Z chęcią popiszę z kążdą chętną przyszłą mamą:-)
Pozdrawiam

hej kaka;-) witaj w gronie!!!

zazwyczaj jest tu duzy ruch w towarzystwie, ale tym razem weekend pelen zajec dla niektorych mamus, bo sa chrzciny i inne imprezy.

Czuj sie jak u siebie i pytaj jezeli cokolwiek ci chodzi po glowie, tu jest tyle glow ze napewno ktoras cos zaradzi:-D

witaj kaka78 ja mieszkam na ASKOY i mam synka Czarusia
Jest nas tu trochę , pare juz po rozwiązaniu i pare oczekujących , ale juz doswiadczonych mamusiek:-D.
zapraszamy na rozmowy w tłoku:)))

Ostatnia edycja:
Hejka:-),
Dopiero ruszylam tylek k z lozka:-D. Natalka juz od 7 na nogach:szok:, wczoraj zasnela o 20 i teraz mam...ale ja sobie polezalam...
Wczoraj to padlam...poszlam do sypiani o 21 i nie moglam zasnac. Malenstwo w brzuszku dalo pokazowy koncert i dzisiaj od rana to samo...wbija mi sie pod zebra i kopie w nie:crazy: niezbyt przyjemne...ale jeszcze tylko 6 tyg:-D, najgorsze 6 tyg niestety :tak:
Rozumiem Ciebie Agata, ja mam powoli to samo...chce juz urodzic!!!!!:tak:
Gratulacje dokonczenia sprzedarzy:-)!
Anka ale jakos "normalnie" Ci sie snilam :-D, pewnie ze sprzatam...hi hi
Musze po zakupki jechac wiec powoli sie zwijam...
Wpadne po poludniu;-)
Milej Sobotki:-D

Ostatnia edycja:
wiesz Marta mnie ostatni nie tak kopanie nie daje zasnac, ale zawsze jak ja sie klade to on czkawke ma:szok: takie rytmiczne podskakiwanie brzucha nie sluzy zasnieciu:crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry