ana79
mamuśka ....
CZEŚC DZIEWCZYNY
jak tam nocka , dobrze spalyście i brzuszki wypoczęte
my dzisiaj wstaliśmy o 9 , wyspałam sie w końcu i zregenerowałam siły przez noc, u mnie pogoda zapowiada sie ładna , więc mysle , ze się wybiore na dłuższy spacer, moze nawet do sasiedniej wiochy, pójdę kupic paczki bo u nas nie ma, a jakos chodzą za mna niezmiernie od momentu jak tu przyjechałam. szkoda , ze tu troche inaczej smakują
.
Marta moze masz ochotę przyjechac do KLEPPESTO to spijemy sobie gdzieś tam kawkę(jak cezary da posiedziec>>>
)
jak tam nocka , dobrze spalyście i brzuszki wypoczęte

my dzisiaj wstaliśmy o 9 , wyspałam sie w końcu i zregenerowałam siły przez noc, u mnie pogoda zapowiada sie ładna , więc mysle , ze się wybiore na dłuższy spacer, moze nawet do sasiedniej wiochy, pójdę kupic paczki bo u nas nie ma, a jakos chodzą za mna niezmiernie od momentu jak tu przyjechałam. szkoda , ze tu troche inaczej smakują
. Marta moze masz ochotę przyjechac do KLEPPESTO to spijemy sobie gdzieś tam kawkę(jak cezary da posiedziec>>>
)
fakt nie powiedzialam jej jaką dam jej za to sume,ale bylo mowieone ze to wakacje w sumie dla niej i ona wie o tym i wkurza sie ze wszyscy mysla ze zarobi tu kokosy
bo ja juz sama nie wiem...

, W dobrym chumorze dzisiaj tez nie jestem, raczej w bojowym...Pewnie sie pożrę ma maxa z Tomkiem...i tak bywa
.
...ale nie widza tego ze np Tomek siedzi w robocie od poniedzialku do soboty...A tesciu zarabia o 12000nok wiecej od Tomka i mowi jeszcze ze ma malo