Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jakby chciala mi sama dziecko wyjac i jeszcze mowilam mi ze mam sie odprezyc
no rzeczywiscie moglam jak prawie do migdlakow doszla
.
czasem mam takie male skurcze wiec organizm sie przygotowuje, brzucho opadlo na 100%, tylko jeszcze nie tak calkiem na dol, nigdy mi tak nie opadl ze po podlodze moglam ciagnac...z natal mialam podobno "dosyc wysoko "brzuch jak na porod takze jaj na to nie patrze;-). Agata wycieka Ci siara? Ja po nocy mam koleczka na bluzce
.
, a dzisiaj jakos mi słabo
, Kasia wypisuje o jakims dziwnym posmaku w ustach....
. Na rzaie jak Ci sie nie spoznia to sie nie przejmuj;-). Ni ema co sobie wmawiac i sie denerwowac na zapas
.
. zawsze w weekend mozna sie wybrac tutaj do znajomych w tygodniu i tak zazwyczaj jestem w domu. Jest przedszkole, sklepy itp,,,,,, kurcze jak mysle o tych z gory to az mnie korci
Akupunktura świetna sprawa. Igielki działają na nerwy i wywołują poród. Do tego położna zrobiła mi masaż szyjki i młoda urodziła się w trymigi. Ale to dopiero po 38 t. Czyli jeszcze trochę

ma tylko lozeczko tam i zabawki, ale oczywiscie i tak znosi wszystko do salonu.
No zeby sie Tobie spodobal po Visingu:-). przeprowadzka chwila moment;-) No to powodzenia z nowym domkiem:-).
...
bo tylko po norwesku gadaja a My jestesmy jedynymi obcokrajowcami w przedszkolu...
.
...he he