agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
Tampeza pewnie siedzi z mala przy piersi;-) kurcze jak sobie tak pomysle o niej z dwojka maluchow to mnie az przeraza jak to bedzie z nami i co ja najlepszego zrobilam
ale nic damy rade
u mnie mala spala od 20 i o 9 rano zaczela na mnie wolac. Obudzila sie raz w nocy na piciu a tak to spala i nawet smoka nie trzeba bylo taka padnieta byla
skoro tak twardo sie trzymala ze nie bedzie spala w dzien no to trzeba odespac w nocy;-)
ale nic damy rade
u mnie mala spala od 20 i o 9 rano zaczela na mnie wolac. Obudzila sie raz w nocy na piciu a tak to spala i nawet smoka nie trzeba bylo taka padnieta byla
skoro tak twardo sie trzymala ze nie bedzie spala w dzien no to trzeba odespac w nocy;-)
.

, jak to właśnie napisałaś , czas pokaże , bo jeśli dobrze sie tu zaklimatyzujemy i dla Czarkas będą lepsze warunki rozwoju , to czemu tu nie zostac, zresztą z moim mężem to jest dziwna sprawa , bo ma 100 pomysłów na minute , teraz mnie namawia na kupno tu domu
, bo na razie z kasa ciężko , bo tylko on pracuje, a nas trójka i mały chodzi do przedszkola i jesteśmy bez żadnego dofinansowania.W pl nie mamy juz mieszkania, jesteśmy w trakcie kupna ziemi, więc na razie to tylko tęskno za rodzina a tak do czego nie ma wracac
.