reklama

mamy z norwegii

Agata mieszkanie jak i okolica przecudnaaaaaaaaaa :szok::-):-):-)

a wiec tak: jestem po goracym prysznicu,zgwalceniu meza,i wcinam ananasa -ponoc to wszystko przyspiesza porod :-D:-D:-D:rofl2:
dzis spakowalam torbe do szpitala,wiec....CZEKAM!!! GABRIEL RUSZAJ SIE RUSZAJ!!!!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
fajnie Kasia ze masz tyle sniegu, bo wole zeby bylo zimno, ale nie tak szaro i smutno bo ciagle chlapa i bloto. Przeciez jest tak pieknie jak sniegu napada, a juz w swieta to wogole wypas, taka atmosferka sie robi:happy:

Agata mieszkanie jak i okolica przecudnaaaaaaaaaa :szok::-):-):-)

a wiec tak: jestem po goracym prysznicu,zgwalceniu meza,i wcinam ananasa -ponoc to wszystko przyspiesza porod :-D:-D:-D:rofl2:
dzis spakowalam torbe do szpitala,wiec....CZEKAM!!! GABRIEL RUSZAJ SIE RUSZAJ!!!!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
dobra jesteś!!!
Podobno pomaga prysznic, a dokładniej polewanie okolic krzyża dobrze ciepłą, ale nie gorącą wodą.

tutaj u Nas w Hovden co roku rzezby ze sniegu robiå. kupe kasy na to idzie ale wkoncu kurort turystyczny, a Komuna bogata. jakbym tu jeszcze mieszkala a Ty rzeczywiscie sie wprosisz to zobaczysz sama!! :-) zapraszam tez reszte Mamus!! czemu by nie zorganizowac taki wiekszy zlot czarownic!!?:-D

reklama
MYŚLE , ŻE ZLOT CZAROWNIC TO DOBRY POMYSŁ:-D
moze na nastepne lato? gdzieś w połowie drogi....:rofl2:

a lilka uważ z tymi sposobami przyspieszania porodu , naczytałam sie pełno rzeczy i teraz jestem przerażona:(
chyba lepiej zyc w niewiedzy....
nie wiem po co to czytam potem się czlowiek nakreca....bez sensu

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry