Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
i jest ogromnie z tego zadowolona. Siedzi w nim i mowi zeby nie przeszkadzac
.
, pierwszy raz od 4 lat
!!!!
, no nic...
a co z twoją siostrą się stało????![]()
Zyjemy.
Natalka ma juz Swoj pokuji jest ogromnie z tego zadowolona. Siedzi w nim i mowi zeby nie przeszkadzac
.
Tearz zostala Nasza sypialnia...Lozko juz stoi ale rzeczy do szafy poukladac i takie tam...
No i najwazniejsze ze w koncu mieszkamy sami, pierwszy raz od 4 lat
!!!!
No i musze drugo palce k upiec bo pierwszy w smietniuku wyladaowal...cholercia ale sie wkurzylam, no nic...
Biore sie dalej do robotki...ah jak sie ciesze
Hejka Jaga...Ogromne Gratulacje:-)!!! Wpadaj czesciej;-)...
nie dosc ze noga zla chyba wstal to jeszcze byl urazony ze on dzien zaplanowal a ja nie tryskam z radosci, to sie w koncu wkurzylam i powiedzialam mu co o tym wszystkim mysle
moze malo romantycznie ale powiedzialam mu ze nie chodzi o kase tylko o to ze ja nie chce siedziec na dupie, bo jak mlody sie urodzi to wezmiemy go i pojdziemy sobie do restauracji bo chodzilismy z Sandra tylko ze ja mozemy wyslac z dziadkami. 
chlopaki tamtejsi to wiedza gdzie policja nie stoji i nie ma radarow;-) troche adrenaliny podskoczylo i bylo super. Wrocilam do domu o 17, meza nie bylo bo byl umowiony wczesniej juz wiec w cichym domku sobie drzemke ucielam i czuje sie jak nowonarodzona
poprostu mi bylo trzeba czego innego.