niunia5001
mama Kubusia
Lila wspolczuje!nas z mezem jak mamy z Kuba na zakupy jechac (jutro wlasnie sie wybieramy) to ogarnia nas troche przerazenie!a my tylko z jednym dzieciaczkiem!a co bedzie jak bedzie dwojka?Jezu nawet nie chce myslec!nie mowiac jz nic o 3-ce!wspolczuje i wypoczywaj, napewno jutrzejszy dzien bedzie o niebo lepszy!
Kasiu za miesiac lecimy do Polski i jesli mi nie przejdzie to napewno wybiore sie do lekarza!narazie smaruje fastum ale ja nie wiem czy to cos daje!
dzis troche poczytalam kiedy moga takie bole wystepowac...ale nie bede zapeszac;-)okaze sie calkiem niedlugo;-)dzieki za troske!!!
Kasiu a czego na zakupy az do Kristiansand?
Kasiu za miesiac lecimy do Polski i jesli mi nie przejdzie to napewno wybiore sie do lekarza!narazie smaruje fastum ale ja nie wiem czy to cos daje!
dzis troche poczytalam kiedy moga takie bole wystepowac...ale nie bede zapeszac;-)okaze sie calkiem niedlugo;-)dzieki za troske!!!

Kasiu a czego na zakupy az do Kristiansand?
ciekawe czy mnie tez takie cos czeka!!? pewnie tak!! 

, dzieciaki zostały z tatusiami a mamy wariowały. ale mi jak zwykle szkoda było wydac na siebie i kupiłam troche ubranek dla Czarka , dla mnie te promocje i obniżki to czysta gradna i propaganda , na dobra sprawę , na początku jakiegoś butiku powyjmowali jakies ciuchy z starej kolekcji albo jakies końcówki i wielka mi obnizka
.no , ale nie ma co narzekac bo wyrwałam się na chwile z domku
nie rozstawałaś sie przez jakis czas, ja tam jeszcze w niektórych chodzę do tej pory
i działac na pełnych obrotach
.Mam nadzieje , że się rozkręce
.