niunia5001
mama Kubusia
ach te dzieci i te ich katary czasem nie wiadomo skad sie biorace!mysle ze Czarusiowi szybko przejdzie!!!u nas juz 5 dzien ale leci mu z nosa to chyba dobrze, przybajmniej nie zalega w organizmie!
ja Wam zycze milego dzionka!
ps. a u nas deszcz:-(
ja Wam zycze milego dzionka!
ps. a u nas deszcz:-(
udalo mi sie tylko raz zasnac na 2,5 godziny bo tak jak zaczal o 1 w nocy tak tylko byla ta przerwa na 2,5 godziny i ogolnie tylko cyc, albo zeby go trzymac na raczkach
. aha i słyszałam , ze te preparaty w aerozolu uzależniaja błonę śluzową , więc stosowac max 5 dni.
bardzo czesto wlasnie na brzuszku z pupa w gorze!smiejemy sie z mezem ze wyglada wtedy jak zaba
uczulilo jå? przeciez to podobno najlepszy i najdelikatniejszy kosmetyk wlasnie przeciwko takim rzeczom!!! sprawdzalam date na saszetce. nie jest przeterminowany... co myslicie? Emma nie placze ani nie drapie ale buzia jak burak normalnie...
, kiedys pediatra mi powiedziała , że kłaśc na szczebelkach od łóżeczka, na noc wilgotną pieluchę tetrową, tylko tak żeby dziecko nie miało do niej dostępu , bo może na siebie ściągnąc, no ale ja wolałam kupic nawilżac