Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
po pol godzinie samo przeszlo
maz stwierdzil ze ma focha

ta to byla jeszcze lepsza, bo wlozylam ja do wanienki a ta tylko otworzyla oczy zobaczyla co sie dzieje i poszla dalej spac. Mylam ja na spiaco

...no moja akurat sieobudzi na kapiel o 20tej...
, oni tylko uzywaja do pieczenia chleba i na przeczyszczenie, a przeciez na skore bardzo dobrze dziala, tylko trzeba go zaparzyc a najlepiej przed zmielic tylko ja nie mam mlynka 
nie lubie takich tematow, sama probuje o tym nie myslec a ta walnela z grubej rury...musze zapomniec normalnie bo do bani dostane i nie bede spac po nocach...
, ja na moja nie zwracam uwagi jak ma focha chyba ze krzyczy do mnie to wtedy ingeruje,no a tak niech sobie krzyczy, musi sie tez wyszumiec kiedys...ehhh...baby

, ale nie widze , zeby więcej kaszlał, jest weekend to więc jeszcze go pogrzeje
, dzisiaj bylismy u szefa przedszkola i powiedział , że jeśli chcemy zrezygnowac z przedszkola, to dac znac 3 miechy wcześniej , ale , że jest koniec roku to mamy zapłacic za grudzien i spoko
.
.
, po tych akcjach żołądkowych teściowa mowiła mi , żebym piła , ale mam jakoś wstręt, no nie mogę
bleeee.........
w wiadomosciach mowia ze przez nastepny rok moze stracic nawet od 40 tys do 60 tys ludzi prace
w rzadzie probuja cos robic zeby wylozyc kase na jakies remonty rzadowe czyli szpiali oraz komunalnych itp. zeby ludzie utrzymali prace. Mam nadzieje ze to cos pomoze, bo kurcze beznadziejna ta sytuacja
, wymęczony w przedszkolu poległ na mnie
....tylko jutro mnie czeka wczesna pobudka, jeszcze troche popsuł nam szyki , bo dzisiaj na Asane jest ta nocna jadka w centrach handlowych, no ale odpuścimy sobie lawirowanie po sklepach;-) , zresztą nie mam jakoś natchnienia do shopingu
, pewnie skończyłoby sie na kupnie nastepnej zabawki dla Czarka
.
....