Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak bylo wczoraj a od 1 w nocy to sie ostro drze,, teraz przysypia na troche, ale sie ciagle budzi i placze, chce zeby go bujac ciagle
ale mamy jedna znajoma ktora ma bardzo fajne wyczucie i chyba zapytamy ja o rade bo ja tez chce skonczyc taniec z tymi meblami i zaczac brac sie za pudla bo wszedzie tego pelno i nie ma jak sie ruszyc

...Wy sie biedna nameczycie ze Swoimi maluszkami :-(...miejmy nadzieje ze szybko wyrosna z tego...
Agnieszka szerokiej drogi:-)!!!
!!!!
, ale to teraz dzialak meza ja mam Maye a on Natale ;-).
, wiec nie moze jej zabrac a to wszystko sie zbiegklo o tej samej godzienie..
aktualna sytuacja - Sandra spi i zasnela bez pomruku po 22, Daniel na zmiane z mezem na raczkach, ale jakies 20 minut temu tez odlecial ale spi w lezaczku i az boje sie go przenosic, bo nie spi mocno, czyli to jeszcze nie ten porzadny sen.
)
trzeba sie rozkoszowac cisza;-)
u Ciebie. U mnie tez wlasnie cisza
...Maya spi, Natala oglada bajki a ja mam czas poklikac ;-).
...tymbardziej ze u nas "jasno" sie robi o 10tej a czasem wogole sie nie robi tylko szarowka za oknem
caly dzien....a w dodoatku oemk teraz w domu wiec on wtaje rano do Natali a ja z Maya lezymy i sie kisimy w lozku
pojechal z przekonaniem ze go zwolnia...a w dodoatku w srode miala byc wyplata na koncie a jeszcze jej nie ma
...kurcze swieta ida a tutaj bez kasy...dobrze ze mial ta fuche na czarno bo inaczej naprawde bez kasy bysmy byli:-
...ehhh ale dowiem sie niebawem