reklama

mamy z norwegii

oj KAmila wspolczuje....wiem co to jest za brudna robota. Ja zawsze zamawialam juz rozebranego tylko szynk ai lopatka zawsze w calosci...
ja tez jutro pracowity dzien w kuchni, ale uwielbiam taka robote wiec nie narzekam :tak::-D!
Milego dnia
ide spac :happy2:

reklama
zdrowych, wesolych, spedzonych w uroczystej i rodzinnej atmosferze, pachnåcych choinkå i dobrym jedzonkiem Swiåt! upragnionych prezentøw, i spelnienia chociazby jednego z marzen w nadchodzåcym Nowym 2009 Roku! :-)

WSZYSTKIM MAMUSIOM ZYCZE SPOKOJNYCH SWIAT I CALY ROK PRZESPANYCH NOCEK:-)

Danielek byl dzisiaj na kontroli 6 tygodnia (w 7 tygodniu bo mama zakrecona pomylila godziny:zawstydzona/y:) no i jest zupelnie zdrowy. Przybral juz ponad 2 kg od porodu:szok: Jak zobaczylam ze wazy ponad 5 kilo to bylam w szoku,,,tak mi sie jakos wydawalo ze on szybko rosnie, nie to co Sandra taka malutka dlugo byla:baffled:

dzionek udany bo nawet zdazylam sobie wysprzatac wszystko, a pudla ktore stoja z duperelami wyrzucialam do schowka zeby na nie nie patrzec:-D

mielismy nawet juz gosci i bylo milo.

Sandra jednak chora, tak biedna znowu dzisiaj kaslala ze zwymitowala dwa razy:-(

Jutro na 13:30 jestesmy umowieni z tesciami w kosciele, a potem o 15 jest u nich obiad.

No to lece sie wykapac, bo dzieci mi prezent na swieta zrobimy i spia:-D

Ja dzisiaj też miałam udany dzień. Rano szybkie zakupki a potem spotkanie wigilijne w pracy. Posiedziałyśmy sobie, pogadałyśmy i normalnie zatęskniło mi się za pracą:-(
Mężuś mi dziś bardzo pomagał. Najpierw wyszedł z Adą na spacer, potem jak ja byłam w biurze to sam się nią opiekował a potem jeszcze cała sałatkę skroił:-) A teraz leży i mówił, że sił już na nic nie ma:-D No ja też już zmykam do kąpieli i do łóżeczka.
Do juterka Mamuśki

Renifer się raduje i różkami postukuje,
a Gwiazdorek czar rozsiewa
śnieżnym pyłem sypiąc z nieba.
Wszystkiego Najlepszego
z okazji Świąt Bożego Narodzenia
oraz szczęśliwego Nowego Roku...

Te życzenia sa od Anki (ana79) i ode mnie dla Was Kochane Mamuski i dla Waszych Slodkich Dzieciaczków :-) !!!!!!

Anka nie mogla sie zalogowac na BB i napisała zebym pozdrowiła Was i wogole:tak:!!!

Z okazji Swiat Bozego Narodzenia
wielu radosnych i glebokich przezyc
wewnetrznego spokoju,wytrwalosci i radosci
oraz blogoslawienstwa bozego
w kazdym dniu nadchodzacego roku
zyczy

Lilka z rodzina

811850uxylcw67j3.gif

Dużo zdrowia i radości
w Twoim życiu niech zagości
i prezenty, i śnieg biały,
by te święta urok miały.