ana79
mamuśka ....
i przespanych nocek tyż
dziewczyny w koncu mam porzadny internet , zapalilismy sobie z plusa i moge normalnie sie logowac nawet z autobusu, bo juz tracilam cierpliwosc, jutro sobie poczytam co u Was i Waszych maluszków , jak patrze na suwaczki to jestem w szoku jakie juz duzie:-).mam nadzieje , że wdroże się spowrotem w nasze ploteczki moje kochane cioteczki
, buziaki i milego wieczorku, jutro wpadne pochwalic sie co tam u mojego mikołaja , pa
dzieki Marta, jestę wielka

dziewczyny w koncu mam porzadny internet , zapalilismy sobie z plusa i moge normalnie sie logowac nawet z autobusu, bo juz tracilam cierpliwosc, jutro sobie poczytam co u Was i Waszych maluszków , jak patrze na suwaczki to jestem w szoku jakie juz duzie:-).mam nadzieje , że wdroże się spowrotem w nasze ploteczki moje kochane cioteczki
, buziaki i milego wieczorku, jutro wpadne pochwalic sie co tam u mojego mikołaja , pa
dzieki Marta, jestę wielka
Ostatnia edycja:

no i gotuje u siebie w pokoju az w salonie na dole slychac tak obija garnkami

choc moze boja sie ze jest tak wielu ludzi w ich wieku ktorzy sie starzeja ze bedzie kiepsko... nie wiem..... ale zeby przebimbac minimum 4 miliony (bo tyle ich sam dom jest wart, a co dopiero oszczednosci) na podroze i prywatna pielegniarke w domu