agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
Marta - pojechalabym jak najszybciej, ale dzisiaj maz znowu dzwonil do tego holernego NAV, przelaczyli go do odzialu gdzie sie tym zajmuja, a ci na niego z geba ze ma dzwonic do lokalnego. On na to ze z lokalnego go przelaczyli, ale oczywiscie focha miala, powiedziala ze nic nie zrobi i sie rozlaczyla

zadzwonil znowu do lokalnego i ta napisala notke do nich i wedlug ich przepisow maja 2 dni na oddzwonienie w sprawie. Jak nie zrobia tego to mamy sie z nimi skontaktowac.. i maslo maslane
a wogole to nie sadzi zeby wyplacili przed 20 lutym bo wtedy robia wyplaty, jesli oczywiscie bedzie juz przyznane
ach szkoda gadac,,,,ide cos zrobic w domu
a znajoma dzisiaj nas zaprosila na pizze do Dolly Dimple z okazji pierwszego kopniecia ich dzieciatka w brzuszku (bardzo dlugo czekali na ciaze wiec ja celebruja) i moich urodzin:-)

zadzwonil znowu do lokalnego i ta napisala notke do nich i wedlug ich przepisow maja 2 dni na oddzwonienie w sprawie. Jak nie zrobia tego to mamy sie z nimi skontaktowac.. i maslo maslane

a wogole to nie sadzi zeby wyplacili przed 20 lutym bo wtedy robia wyplaty, jesli oczywiscie bedzie juz przyznane

ach szkoda gadac,,,,ide cos zrobic w domu
a znajoma dzisiaj nas zaprosila na pizze do Dolly Dimple z okazji pierwszego kopniecia ich dzieciatka w brzuszku (bardzo dlugo czekali na ciaze wiec ja celebruja) i moich urodzin:-)
, nie martw się;-).Lilka wiesz ja tez bym była w tych jęczących
....
.
rychlego powrotu do zdrøwka zycze..

:-). Stwierdzilismy ze dostaja i tak kase z podatku wiec po co placic drugi raz
. No ale ciasto i kawka byla wiec git ;-).
ile mozna czekac ... dzwonic, chodzic i non stop to samo