agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
a wiesz ja tak rozmawialam z mezem i z rana zadzwonie jutro do tej znajomej co byla przy porodzie i zapytam czy ona podawala hepatit malemu czy nie, bo jesli tak to w koncu trzeba to kontynoowac...co za kraj za wszystkim trzeba samemu chodzic
i kto tu studiowal ja czy one
bo ja niedlugo bede wiecej wiedziala od nich bez zadnych przeszkolen
a ja nastawiala sie na zarwana nocke i przespalam sie troche w dzien, bo maly wiecej spal w dzien, a on sie polozyl poprostu spac pol godzinki poznie i spi
dla mnie super, bo mam troche czasu dla siebie, ale teraz spac mi sie nie chce i znowu obudze sie niewyspana,, ale coz ktoz to wiedzial... nadrobie pozniej i tak od jakiegos czasu mozna nazwac ze sie wysypiam bo to sie dzialo u nas przez 2,5 miesiaca to byla masakra
teraz to czuje sie jak w bajce:-)
jednak chyba dobrze jest przejsc przez pieklo na poczatku to czlowiek pozniej docenia spokoj i sie delektuje;-)
i kto tu studiowal ja czy one
bo ja niedlugo bede wiecej wiedziala od nich bez zadnych przeszkolen
a ja nastawiala sie na zarwana nocke i przespalam sie troche w dzien, bo maly wiecej spal w dzien, a on sie polozyl poprostu spac pol godzinki poznie i spi
dla mnie super, bo mam troche czasu dla siebie, ale teraz spac mi sie nie chce i znowu obudze sie niewyspana,, ale coz ktoz to wiedzial... nadrobie pozniej i tak od jakiegos czasu mozna nazwac ze sie wysypiam bo to sie dzialo u nas przez 2,5 miesiaca to byla masakra
teraz to czuje sie jak w bajce:-)jednak chyba dobrze jest przejsc przez pieklo na poczatku to czlowiek pozniej docenia spokoj i sie delektuje;-)
ale przed tym zabiegiem chodziliśmy do różnych okulistów,stosowaliśmy różne krople w tym takie które były tylko dla dorosłych
tłumaczyli,że w takim przypadku podaje się mniejszą dawke,na szczęście teraz wszystko jest dodrze:-) tampeza-do malowania zainspirowały mnie naklejki na ścianę,a że w sklepie takich nie widzałam(nigdy nie mogę nic znależć) to stwierdziłam,że sama takie zrobie,nie jest to rewelacja ale wygląda całkiem nieżle;-)
dobrze ze Sandra jest narazie wyrozumiala i zawsze jej wcisne co to tam jest
juz sie wszystko razem zgotowuje....mam zamaiar posprzatac i okna machnac...
a ja potzrebuje ja na piatek!!!! i tomek specjalnie pojechal dopiero dzisiaj zeby byla swieza i wogole a teraz chyba jej nie bede miala?