ana79
mamuśka ....
no w takim razie jak od dawna to cos w pokarmie nie tak przyswaja, ty musisz sama wyeliminowac i sprawdzic co dostaje , z małymi brzdącami tak jest , że jeden objaw moze pasowac do stu rzeczy i bądź tu madry , my przez kilka dobrych miesięcy nie wiedzielismy , ze ma alergie na mleko , i jęczał z bólu a my nie wiedzielismy od czego
, i po plamkach na buzi stwierdzono skazę ,a pediatra to zbagatelizował:-(, biegalismy od lekarza do lekarza , ja tam jestem ostrożna , to nie panika
.a te kupki totez iał przez długi okres i to tłumaczyli przez zębole, no i co róż infekcja- to tez zielone.
no ja tez słyszałam , ze ol. wysusza i codzienne mycie, ale u mnie to nie miało jakiegoś znaczenia i skóra była super mimo , że stosowalam ol.
Moze inne mamuski obeznane bardziej w tej kwestii i cos poradzą
, i po plamkach na buzi stwierdzono skazę ,a pediatra to zbagatelizował:-(, biegalismy od lekarza do lekarza , ja tam jestem ostrożna , to nie panika
.a te kupki totez iał przez długi okres i to tłumaczyli przez zębole, no i co róż infekcja- to tez zielone.no ja tez słyszałam , ze ol. wysusza i codzienne mycie, ale u mnie to nie miało jakiegoś znaczenia i skóra była super mimo , że stosowalam ol.
Moze inne mamuski obeznane bardziej w tej kwestii i cos poradzą
Ostatnia edycja:
. A co do skory to moze od proszku albo plynu do plukania
jak uzywam "sebamed" z apteki taki lotion do ciala dla niemowlat i jest super, a wloski i pupcie myje w "natusanie"
jak siostra była też narzekała,że po prysznicu ma suchą skórę dlatego wydaje mi się,że to przez wodę,ale spróbuje smarować oliwką jak jeszcze będzie mokry
ah zapomniałam dodać,że Natan nie budzi się już w nocy
kładę go ok 20.30 a budzi się o 7.30 tak jak Arek wstaje do pracy,dzisiaj to nawet nie gęgał od razu żeby go wyjąć tylko sobie siedział

Johnson b.uczula! !!! Sama się w nim myję, tzn. kupiłam jeszcze żel pod prysznic z tej serii, i mi nic nie jest.
i tak wkółko