ana79
mamuśka ....
Pewniw , że pamietamy Cię łobuzie
, biedny Alanek, wiesz co te podróże zawsze odbijaja sie na brzdącach:-(, powodzonka i trzymam kciuki za dobra i szybka "klimatyzcję"
.U mnie poczatek byl tragiczny , wogole nie mogłam sie odnależc , Czarek ciągle chorował a lekarze zlewka , z nikim pogadac , do kogo buzi otworzyc , mężus wracał o 19 padniety szedł spac ...dopiero jak kurs rozpoczełam cos sie rozkręciło....
Natanek super , ze mężus ma wolne , pewnie sama siedzisz biedulko w domku i dostajesz kota
....
u nas nijak , nie chce jeśc , ale pije na szczęście , obiadek zjadl , ale teraz jakoś
nic....Tampeza myslisz , że to trzydniówka ? a gorączka przy tym występuje
.
milego wieczorku
, biedny Alanek, wiesz co te podróże zawsze odbijaja sie na brzdącach:-(, powodzonka i trzymam kciuki za dobra i szybka "klimatyzcję"
.U mnie poczatek byl tragiczny , wogole nie mogłam sie odnależc , Czarek ciągle chorował a lekarze zlewka , z nikim pogadac , do kogo buzi otworzyc , mężus wracał o 19 padniety szedł spac ...dopiero jak kurs rozpoczełam cos sie rozkręciło....Natanek super , ze mężus ma wolne , pewnie sama siedzisz biedulko w domku i dostajesz kota
....u nas nijak , nie chce jeśc , ale pije na szczęście , obiadek zjadl , ale teraz jakoś
nic....Tampeza myslisz , że to trzydniówka ? a gorączka przy tym występuje
.milego wieczorku

Ostatnia edycja:
szczerze mówiąc to ja do tej pory się nie przyzwyczaiłam a jesteśmy tu prawie 2 miesiące
strasznie tęsknie za Polską