reklama

mamy z norwegii

no masakra kamila z tym odciåganiem byla mowie Ci!! a juz nie wspomne jak bylam gdzies dluzej poza domem!! z calym sprzetem trzeba sie bylo wozic i po kryjomu - normalnie przejesrane.. dlatego ja sobie nie mam nic do zarzucenia ze sie skonczylo tak szybko i z moimi ewentualnymi planami na przyszlosc...

reklama
ana na razie zrezygnowałam ze szpiegowania:tak: (nie mam lornetki:-D) chociaż ostatnio widziałam,że jedni pakują auto także zostały jeszcze dwa hihi

plonskasia ale się uśmiałam z tych babuszek:-D:-D:-D

my też mamy paszport dla małego na 5 lat,a na zdięciu wyszedł jak mały bandzior:-) po tatusiu:tak:

bellakama oby skończyło się na katarku:tak:
no i zdrówka dla biednego Czarusia bo już trochę się męczy:hmm:

tampeza pewnie juz pisałaś ale co to za kurs:confused:

narazie lepiej nie zapeszać ale u nas już trzy nocki były spokojne:tak: przebudził się wczoraj raz i wstaje przed 7mą:happy:

Ostatnia edycja:
Dziewuchy mamy Pozdrowionka od Agaty :-) jutro wraca do norge takze sie odezwie do Nas w koncu :tak::-D
Kasiu ja Ciebie rozumiem i normalniew szoku jestem ze az tyle czasu sobie dalas bo to naprawde meczoce i malo kto rozumie dlaczego sciagalas...a cyckami sie nie przejmuj ja po normalny kramieniu i dwujce dzieci jak aborygenka chyba bede wygladac :-D a kremow n ie moge na razie uerzywac bo mala non toper by na cycku wisiala :tak:
a ja karmie max do 1 roku dluzej o nie !
a wogole dzieicaczki biegajace i ciagnace cycka to jakos niesmaczne jak dla mnie...

natanek kurs norweskiego, przygotowanie do bergenstest
kasia ja zdecydowalam, ze wole kurs niz leciec, chcialam bilety przebukowan na grudzien. tylko z tym kursem wyszlo kijowo, dzwonili, a potem jak chcialam zadzwonic i dowiedziec sie gdzie to jest i na ktora to nikt nie podnosil sluchawki. kurs zaczal sie dzis wiec juz mam jedne zajecia w plecy, a na ich stronie wcale tego kursu nie ma wpisanego:wściekła/y:
wlasnie polozylam mlodsza spac, do pokoju grubcia pierwszy raz, mam nadzieje ze nie beda sie budzic:-p

marta nie wiem ile w tym prawdy, ale mi ginekolog mowil zeby karmic 6-9 miesiecy, bo potem wzrasta zagrozenie osteoporoza, a dziecko moze juz dostawac inne rzeczy, wg niego najwazniejsze jest pierwsze pol roku. ale i tak zamierzam karmic rok, tyle co grubcia

Aga a ja bede podawac soczi i cherbatki a cyca na noc tylko albo do drzemki i wsio :tak: wiesz nie tak calyczas
kurcze dziwnie teraz z tym kursem...cholipcia ...moze jutro sie dodzwonisz :-)

dżizus Marta nie moge! przeczytalam tå "aborygenke" i caly czas sie chacham!!! nie moge sie opanowac a J. tylko patrzy na mnie jak na wariatke!!! normalnie zart dnia!! ale to prawda niestety..:zawstydzona/y::-D
a my sie juz nagadali. piekny nos w TV wsadzil i oglada te swoje kryminaly i tyle Go bylo..

a agata wraca juz jutro? szybki ten "urlopik" chyba tylko usiadla u dentysty na fotelu i po wizycie od razu na samolot..:zawstydzona/y::-D

2uj0byd.gif

spoznione DLA DANIELKA :-)

reklama
Nie to juz tydzien minal Kasiu :tak: jakos szybko nie ...i tak na zleci cale zycie...
a propos ujawniania sie to ja sie ujawnilam na A wiec nie jetsem babcia z zalaczonego zdjecia :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry