Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

- za kazdym razem jak sie Emmie jednak chcialo ciågnåc to mi sie serce ze szczescia topilo.. gdybym tez nie wierzyla ze mleczko mamusine jest najzdrowsze i najlepsze dla malego brzuszka to tez bym sobie dala juz na poczåtku spokøj.. ale mysle ze wlasnie tak z 8m-cy do 10styka. nie wiem bo ja z Emmå nie mialam i nie mam zadnych problemøw zdrowotnych, raz jej z noska kapalo i delikatna goråczka i nic pozatym wiec nie odczølam røznicy czy naturakne czy sztuczne. teraz powoli wprowadzam rozne rzeczy i oczywiscie sztuczne mleczko i tez jest cacy..ja nawet mleka matczynego nie powåchalam i tez zyje..do tego moje dotychczasowe przejscia z pompkå - to wszystko poprostu podpowiada mi (ale nie tak egoistycznie tylko ze zdrowego rozsådku) ze przy nastepnym tez nie ma co sie nadwyrezac..oczywiscie szanuje i nie potepiam wyborøw innych Mamus...

i nawet pokazywali jak taka duza polozyla sie kolo cyca matki i ciagnela
normalnie mnie w fotel wsadzilo...
podpisuje sie dwoma recami, zwlaszcza o tej wygodzie. tez ogladalam taki program. szokja karmie piersia bo
a keidy sogladalam program i karmieniu piersia i gdzies na wyspach baba karmila swoje dwie corki do 12/15 roku zycia
- jest zdrowo
- oszczedzam i to duuuuuuzo
- wygoda bo tylko wujmuje cyca a nie musze robic zadnych mieszanek
i nawet pokazywali jak taka duza polozyla sie kolo cyca matki i ciagnela
normalnie mnie w fotel wsadzilo...
masakra![]()