^marta^
mamuśka
wogole nastepnym razem jak bede miala swieze papiery od nich to zrobie nowy watek i tam bede wklejac i zeskanuje wogole bo w koncu kupimy sobie drukarke wielofunkcyjna ;-)
Dzieki za zaproszenia na NK i wogole
:-)
a dzisiaj wstalismy, pojechalismy na POLITI i wziela od nas tylko ejdno zdjecie takze znowu najprawdopodobniej dostaniemy tylko na rok
ale dobre i to...
pozniej bylam na spotkaniu mam w helsestation i bylo nawet fajnie, okazalo sie ze czasem kumam co mowia a gadaly i po norwesku i po angielsku wiec luzik. a gadanie o karmieniu i zachowaniu dzieci i rozwoju..
Dzieki za zaproszenia na NK i wogole
:-)a dzisiaj wstalismy, pojechalismy na POLITI i wziela od nas tylko ejdno zdjecie takze znowu najprawdopodobniej dostaniemy tylko na rok
ale dobre i to...pozniej bylam na spotkaniu mam w helsestation i bylo nawet fajnie, okazalo sie ze czasem kumam co mowia a gadaly i po norwesku i po angielsku wiec luzik. a gadanie o karmieniu i zachowaniu dzieci i rozwoju..
.. u mnie bylo inaczej bo ja dostalam prace na stale i przyjechalam juz dawno tyle ze umowy caly czas sezonowe no i komuna tez inna. w Ulvik by to raczej nie przeszlo bo tam ze wszystkim sie tak cykajå...

a nie mowiac juz jakbysmy kiedys moze chcieli kupic cos, no da sie, ale zawsze pod gorke. Jak na dzien dzisiejszy mysle ze nie bede sie ubiegac o obywatelstwo, ale kto wie w zyciu sie wszystko tak szybko zmienia, ze ciezko powiedziec co ja za 2-3 lata bede decydowac. Teraz to i tak nie ma co bo trzeba tak jak powiedzialam siedziec w Norge 7 lat.
a co jak kupie a potem zmienie??