Bellakama
Zadomowiona(y)
Jadłam z kurczakiem i makaronem
Pychota!
Ja wczoraj zrobiłam makaron, ser FETA i wszystkie warzywka jakie miałam i też dobra wyszła. A wogóle to wczoraj pierwszy raz robiłam Tortille z mielonego mięsa. I teraz mąż domaga się takiej na obiad a mnie się nie chce robic
Wróciliśmy właśnie ze spaceru. Całe miasteczko zeszliśmy w pięknym słoneczku. Zjemy obiadek i chyba jeszcze wyjdziemy, bo szkoda w domu siedziec.
Marta mam pytanie. Do jakiego Ty tu kościółka chodzisz i gdzie on się znajduje
Napisz coś o tym.
Pychota!Ja wczoraj zrobiłam makaron, ser FETA i wszystkie warzywka jakie miałam i też dobra wyszła. A wogóle to wczoraj pierwszy raz robiłam Tortille z mielonego mięsa. I teraz mąż domaga się takiej na obiad a mnie się nie chce robic

Wróciliśmy właśnie ze spaceru. Całe miasteczko zeszliśmy w pięknym słoneczku. Zjemy obiadek i chyba jeszcze wyjdziemy, bo szkoda w domu siedziec.
Marta mam pytanie. Do jakiego Ty tu kościółka chodzisz i gdzie on się znajduje
Napisz coś o tym.

. teraz pojechala do przedszkola wiec moge sie wziasc za sprzatanie. jasko jeszcze sobie lezy w lozku i gada sama do siebie.
fajnie, ale troche sie meczylam bo cos mi w brzuchu zalegalo, potem mi sie snily glupoty, ale co tam i tak dlugo nie bylam w lozku od dawna