reklama

mamy z norwegii

reklama
no i ja juz jestem z powrotem!! :szok: Mala obudzila sie o 18-tej, dalam mleka a Ona chwilke sie pobawila i heja z marudzeniem..tarla oczka wiec myslalam ze wezme do kåpieli troszke sie pochlupiemy dluzej a tutaj nic nie pomaga!! juz sie zanosila przy ubieraniu, przygotowalam kaszke (jej ulubionå) a Ona zjadla ze 4lyzki i tylko mleka jeszcze chciala.. polozylam do løzeczka, chwila placzu i cisza.. :szok: ja juz sama nie wiem jak z tymi jej porami i spaniami poustawiac..J. mowi ze Ona znajdzie swøj wlasny rytm i zeby znowu czasem jej troszke narzucic wlasnå wole.. a jak narzucic jak Ona sie drze i placze i musze polozyc.. a jutrto mi sie chyba o 5-tej zbudzi :zawstydzona/y: masakra!!!

no nic.. to wieczør juz mam dla siebie...

dziewczyny zobaczcie co znalazłam , żenada albo jakis żart:rofl2:
Masz problem? Napisz post na forum...

ha ha,, dobre... od razu mi sie humor poprawil:-)

pamietam jak moj kolega robil sobie jaja (podkresle ze haker) i na forum pytal dziewczyny jak uruchomic office itp... ze niby nie wiedzial jaka ma wersje windowsa i alebyscie sie zdziwili ile mu odpisywalo:szok: a my miesilmy z tego taka polewke, bo wiele bralo to na bardzo powaznie....czesto same nie wiedzac dokladnie.... dobre poczucie humoru sie liczy, my zrywalismy boki:-D:-D:-D

ach te fajne czasy liecum, a nie wspominajac juz studii, chyba najbogatsze w jaja:-)

ja zaraz zwariuje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
czarek podbiega do mnie i mówi : mama co się stało z flipsami , no ja pytam co?a on trzeba sprzątac ...ide zobaczyc do pokoju...ale mnie nerw złapał ....sajgon:crazy:, ja musze iśc ogarnac ten syf i go do wanny wsadzic ...trochę mi zejdzie:angry:

Ostatnia edycja:
link juz poszedl w swiat!! powstawialam w komentarzach na NK!! niektorzy to mnie chyba zninczujå!! :-D

no niezle sie urobisz przy tym Czarusiu..:baffled: ale Ona taki Czarus wlasnie - slodki psotnik!! :-D
Ania ona ma jednå rano po obudzeniu po ok.2,5-3h zabawy, potem troche przysnie na spacerze (tak jak dzisiaj) a jak nie to zaraz po obiadku ok.15-tej.. potem juz jej raczej nie klade - dzisiaj zrobilam wyjåtek bo juz buczala no i zobacz co z tego wyszlo:baffled:...pewnie mi sie francicha w nocy glodna obudzi bo tylko o mleku jest..:baffled:

Ostatnia edycja:
ale jaja:-Dnormalnie nie mogę!!!
***Słłyszałam że jedna koleżanka mojej mamy bekała w ciąży i jej dziecko urodziło się z CZERWONYMI OCZAMI !!! no więc raczej odradzam..

***Ale te czerwone oczy to nie od bekania!!!! To od barszczu czerwonego z torebki !!!!!!!

***A ja słyszałam, że od barszczu to się dostaje takiej zielonej wysypki, między palcami dłoni? spytam gina.

***Zielona wysypka jest od groszku zielonego. A miedzy palcami, to pomylilo ci sie - dziecko moze miec błony pławne miedzy palcami, jeżeli matka w ciazy kąpie sie w jeziorze (wodniki rzucają uroki):rofl2::rofl2::rofl2:

dobre Ania, dobre:-D

a wiecie wlasnie wciagnelam czekolade mleczna:zawstydzona/y: i jak mi to w dupke nie isc:confused:

wogole jakies przesilenie wiosenne czuje ktore dziala w odwrotny sposob jak zwykle, bo w nocy wstaje do dzieci, rano tez. Potem pracuje w ogrodzie ze az mi pot z czola leci a wieczorem leze w lozku i zasnac nie moge:confused: przeciez powinnam byc padnieta.... wiem wiem lepsze to niz byc padnietym ciagle, ale ja znowu rano nie moge dojsc do siebie:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry