Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mala obudzila sie o 18-tej, dalam mleka a Ona chwilke sie pobawila i heja z marudzeniem..tarla oczka wiec myslalam ze wezme do kåpieli troszke sie pochlupiemy dluzej a tutaj nic nie pomaga!! juz sie zanosila przy ubieraniu, przygotowalam kaszke (jej ulubionå) a Ona zjadla ze 4lyzki i tylko mleka jeszcze chciala.. polozylam do løzeczka, chwila placzu i cisza..
ja juz sama nie wiem jak z tymi jej porami i spaniami poustawiac..J. mowi ze Ona znajdzie swøj wlasny rytm i zeby znowu czasem jej troszke narzucic wlasnå wole.. a jak narzucic jak Ona sie drze i placze i musze polozyc.. a jutrto mi sie chyba o 5-tej zbudzi
masakra!!!
a my miesilmy z tego taka polewke, bo wiele bralo to na bardzo powaznie....czesto same nie wiedzac dokladnie.... dobre poczucie humoru sie liczy, my zrywalismy boki

ale Ona taki Czarus wlasnie - slodki psotnik!! 
...pewnie mi sie francicha w nocy glodna obudzi bo tylko o mleku jest..
normalnie nie mogę!!!

i jak mi to w dupke nie isc
przeciez powinnam byc padnieta.... wiem wiem lepsze to niz byc padnietym ciagle, ale ja znowu rano nie moge dojsc do siebie