Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nie wyobrazam sobie tego sajgonu w domu co bedzie
no ale fajnie ze ich zobaczymy
ach...
A jeśli masz taką możliwośc to może zadzwoń do lekarza i powiedz mu o tym.
Trzymam kciuki, żeby było ok:-)
Nie mogę wyjśc przez wiatr a Adzie też już się nudzi ... właśnie jej się wyjec włączył
RATUNKU!
i NIC NIE CZYTAJ!!
w razie czego tak jak Kamila pisze jak zobaczysz ze cos sie dzieje niedobrego to ubieraj dzieci i do lekarza zasøwaj!! mam nadzieje ze to tylko jakies slabe reakcje poszczepienne... buzki dla Was!!
moje modly zostaly wysluchane!!
+ cala reszta innych grajåcych zabawek idzie w ruch!!
OSZALEJE!
, wymarzłam na spacerze , na szczęście poszłyśmy sie ogrzac na kawke i ciacho to restauracji
, odólnie miłe wrażenia, ciesze się , że można poplotkowac wirtualnie i na żywo , przemiła dziewczyna:-). 
.
, co studiujesz ?może zarzadzanie i marketi...?
trzeba robic sobie dobrze bez wzgledu na sytuacje!!!
moze to tez jå troszke przestawi na normalniejsze godziny - wstawania i kladzenia sie spac, bo jednak dni sie wydluzajå i jasno za oknem i wcale nie przeszkadzaloby mi jakby chodzila spac 19:30-20:00.. (co myslicie nie za pøzno?
)..moze tez rano wstawala by o bardziej humanitarnych godzinach
.. zresztå i tak nie wiem czy zasnie bo slysze ze sobie tam gaworzy.. moze poprostu potrzebuje chwili sama w løzeczku.. odpoczåc... nie wiem...
Studiuję ZiM o specjalizacji Zarządzanie Zasobami Ludzkimi. A jeśli chodzi o metody motywacji to i finansowe i poza wchodzą w grę. Na szczęście to już ostatni rok, bo mam tej szkoły po dziurki w nosie
A jeszcze teraz zamiast odpuścic, bo pracę trzeba pisac to nam tyle dowalili tych referatów i prezentacji, że głowa mała
, no a co do swieta , to najlepszego dla małżonka
, bo zaczała wymyslac na temat ślubów , , że to już najwyższy czas bo jest 5 lat ze swoim no i dziecko , ja na to , że to nie średniowiecze i takie tam..żadna tragedia..a ona , że jak tak można , to ja się pytam od kiedy ona taka wierząca (a dziecko z kapusty nie wyszł( to już pomyslałam )w kościele jej nigdy nie widziałam , ja się ze swoja wiara nie obnoszę i zaczęła swoje..dziwie sie naprawdę bo ja nikogo nie potępiam , ale jaka dwulicowośc , bo znam od dawna ta laskę , jeszcze jak tam nie mieszkałam , pracowałyśmy obok siebie a teraz takie wywody , ale żeby to jakaś stara baba była , bo nieraz takie skostniałe myślenie i wytykanie to u takich moherowych panienek, ale laska lekko po 20 roku zycia, nie potrzebnie z nia wchodziłam w dyskusje , ale zaczęła pierwsza