agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
Kasia - wiesz zawsze tak optymistycznie mnie taka droga nastawiala, bo naprawde lubie jezdzic, ale po ostatnim to jestem przerazona
nawet checi nie mam, ale moze mi sie jeszcze zbiora, no i pogoda bedzie lepsza a to duza roznica
Ania - przykro mi z powodu twojej mamy:-( szpital to naprawde potrafi przygnebic, no ale coz jak mus to mus
Sandra slodziutka powiedziala sama ze chce pac lozku i kazala mi piewac na dobranoc i spi;-) to ja chyba tez ide sie polozyc bo jakos kiepsko mi sie spalo ostatniej nocy.
zycze wszystkim dobrego wypoczynku, a i Tampeza twoim dzieciom zakaz wstawania w nocy
nawet checi nie mam, ale moze mi sie jeszcze zbiora, no i pogoda bedzie lepsza a to duza roznica
Ania - przykro mi z powodu twojej mamy:-( szpital to naprawde potrafi przygnebic, no ale coz jak mus to mus

Sandra slodziutka powiedziala sama ze chce pac lozku i kazala mi piewac na dobranoc i spi;-) to ja chyba tez ide sie polozyc bo jakos kiepsko mi sie spalo ostatniej nocy.
zycze wszystkim dobrego wypoczynku, a i Tampeza twoim dzieciom zakaz wstawania w nocy

ja tez robilam kilka razy trase Norwegia-Polska sama.. przyznam szczerze ze daje w dupe bardzo taka wielogodzinna jazda samemu.. dlatego czesciej decyduje sie na samolot chyba ze musze samochodem ale zawsze odbieram to jako wtedy "masochistyczny akt przeciw sobie"..masakra..
, Czarek mi o 6 zaczął jęczec , ale nie reagowałam i odleciał spowrotem...teraz wykorzystuje sytuacjei idę się w spokoju zrelaksowac do wanny ..bez samochodzików i nnego sprzętu bojowego

kurcze wiem ze do tej pory bylam pod tym wzgledem szczesciarå ale ja naprawde jestem z tych co lubiå pospac i tez wlasciwie muszå bo potem caly dzien taki do dupy, wycienczony i sie ciågnie..i nawet nie mam sily na pøzniejsze zabawy i nanczenie..
kåpiel..
).. pozatym haftuje ale ostatnio natchnienia nie mam.. a moze poczytaj cos albo sciågnij i obejzyj jakis fajny film..?:-) wogole co Ty lubisz robic?