reklama

mamy z norwegii

Dziewczyny z tego siedzenia w domu to same szkody mam w domciu:wściekła/y:, jakby tak zliczyc to: wysypał całe opakowanie tic-taków po czym zjadl , mam nadzieje , że nic mu nie będzie:angry:, wysypał mi całą cukierniczkę na ziemię, wyjął mi świąteczne serwetki i wszystkie wymietolił:baffled:, wysmarował mi komode czekoladakmi i dywan:wściekła/y:też, rzucił pożyczona zabawką, no chyba juz jest nasza a ja musze kupic nową:zawstydzona/y::baffled:, rozwalił pudełko na zabawki.....i to chyba wszystko:szok::baffled:noale ja wiem , że to wszystko moja wina ...bo siedze przy kompie:sorry2::tak:

reklama
ja przypomnialam o Nas z BB niuni na NK.. napisala ze sie odezwie ale musi sie zebrac.. biedna :zawstydzona/y: mam nadzieje ze do nas zajzy bo jest naprawde przemilå osøbkå i brakuje jej tutaj...

Na prawdę? Ana- Niunia jest w NOR w KRS?!!! :-) To muszę to sprawdzić i wyciągnąć ją na energetyzujący spacerek!
Kasia teraz dopiero doczytalam drugą część....szkoda że na około nas tak mało sensownych osób do pospacerowaia.
JAK Emma po akcji na basenie ?
ANA- a my w PL bedziemy 1-17.04...więc może jest malutka szansa?

widze ze wszyscy zjezdzaja do PL

a mnie maz cisnie zeby wlasnie pod koniec kwietnia do maja pojechac, ale on chce samochodem zeby porobic co trzeba, ale ja na same wspomnienie to mi sie odechciewa:baffled: fakt ze tutaj wymienimy w piatek uszczelke pod skrzynia i auto jako tako sprawne, tylko drobiazgi do zrobienia no i Sandra juz musi miec wlasny fotek w samolocie wiec bilety robia sie coraz drozsze zeby cala rodzina leciec..... ale nie wiem,,, chyba nie zniose tego stresu znowu:baffled: wiem ze jest ubezpieczenie jak wtedy jakby co, ale zadne ubezpieczenie za zdarte nerwy mi nie zwroci:sorry:

a niby autem w PL to czlowiek taki wolny....ach sama nie wiem:baffled:

hej! a ja mialam kolejnego spontana bo J. zadzwonil ze sie biedny nudzi.. no to pojechalysmy Mu poprzeszkadzac :-D tyle ze to takie naciågane bylo i On latal miedzy kuchniå a restauracjå a ja z Malå na rekach.. az mnie bolå!! :wściekła/y::-D teraz juz po kolacyjce i w løzeczku zasypia a taka tym dniem wymeczona ze juz nieznosna byla i jeczala i pokazywala nerwy.. :crazy::rofl2: wariactwo!! a o akcydencie "basen" juz Emma chyba zapomniala.zresztå nawet mi tam nie plakala tylko sama byla przestraszona..:zawstydzona/y: ja jå obserwowalam i chodzilam sprawdzac jak spala i mysle ze jest ok, tzn. mam takå nadzieje...

agata jak måz chce to jedzcie.. wprawdzie On nie kierowca ale w razie czego towarzystwo i pomoc jest!! ;-):tak:

a w domu mam syf i malaria!! granda Panie - w bialy dzien granda!!! a tak mi sie nie chce dupci juz ruszac..
:wściekła/y::no::-(:sorry2::szok::-D

no ale chyba przymkne drzwi do malej, wlåcze sobie PRINCE`A (zawsze mnie dobrze nastraja:-)) czy cus i zaczne troche dzialac... :dry:
[ame="http://video.google.com/videoplay?docid=-196646101143773778"]Raspberry Beret[/ame]

jeden z moich najukochanszych kawalkøw.. nie liczåc tego zenujåcego (cøz - lata80-te)wstepu..

a z teledyskøw-kreskøwek uwielbiam ten MADONNY - CUDOWNIE BAJKOWY!! :rolleyes: polecam dla Waszych dzieciaczkøw :tak:
[ame="http://video.google.com/videoplay?docid=-5249193633952789025"]Madonna - Dear Jessie Music Video Clip[/ame]

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia jak na razie skutków ubocznych zjedzenia tych tic-taków nie ma:tak:, całe szczęście...tylko mnie handra dopadła i glowa z nerwów boli , bo mama przed chwila dzwoniła , że jej źle wyniki wyszły i jutro chyba ja położą w szpitalu i to chyba w Ak. w Gdańsku:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry