agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
urodzilam 11 dni po terminie, a mieli wywolywac 13 dnia

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

. Tylko to moje dziecko o niespozytej energii latalo po centrum Bergen jak na speedzie
..moj brzuch nie nadarzal za nia...pozniej w koncu jak doszlam na Phus to myslalam ze bede dzwonic po Tomka bo koles sobei tak stanal samochodzikiem ze ja malo zawalu nie dostalam ze zarysuje...nienormalni sa
...ale w koncu po wielkich potach wyjechalam..uffff...Wtedy wymyslilam sobie ze pojade jeszcze w jedno miejsce i odnalazlam "fretex" na Asane...normalnie sie zdziwilam ...i jka weszlam to kupilam serwete recznie robiona na stol w salonie i Natalka dorwala "barbie" i mowi ze to jest "mariposa" taka ksiezniczka barbie z bajki
no tro musialm kupic bo by sie dziecko zaplakalo...
...ze zmeczenia padlam na sofie w salonie i tak lezalam i stwierdzilam ze czas isc spac ale wczesniej doWas Kochane zajzec;-).
...zreszta nie moge za duzo robic bo dostaje opierdziel od Tomka...mowi ze przezyje jak nie posprzatam teraz tylko po porodzie jak dojde do siebie...ehhh te chlopy oni nic nie rozumieja ze to m usi byc teraz anie za 2 miesiace
...

, chyba napreawde walne kime do popludnia. W sumie to jedyna okazja zeby sobie pospac bo pozniej to nie da rady
. Wiec dopije herbatke i lulu...
.
, a co do slowników , to rzeczywiście duże utrudnienie dla mnie, mam nadzieję , że tym razem maż nie zapomni kupic , bo jedzie do PL, zrobie mu taka liste zakupów , że szok
.
ile można
, normalnie jak w horrorze jakims
.
zapomnialy
...

wogole nic mi sie nie chce, bo Sandra mi ostro daje popalic
to przeziebienie ja na dobre chwycilo, wieczorem spac nie chce, w nocy sie budzi i rano z rykiem
tez z rana nie wiadomo czego chce bo jesc nie, pic nie, do mamy chce ale dalej sie drze u mnie, a ja padam po takich nockach i porankach
mi sie wydawalo ze czlowiek chory to jest bardziej senny a mojej corce dokladnie sie odwraca
chociaz nie wiem moze jej to swieze powietrze dobrze zrobi...
...jak niema goraczki to mozesz
.